tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5874
EURO
34,7793
ALTIN
2.506,64
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler Gazetecilerle Buluştu

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Balıkesir ayrıca Burhaniye’de görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler Gazetecilerle Buluştu
20.01.2023 00:48
0
A+
A-

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Balıkesir ayrıca Burhaniye’de görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Belediye’ye ait Blue Port Otel’de düzenlenen kahvaltı organizasyonuna Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı  Ramazan Demir, Balıkesir Gazeteciler ayrıca Yazarlar Cemiyeti Başkanı Semra Aman Akyürek ayrıca 100’e yakın gazeteci katıldı.

Kahvaltının ardından medya emekçilerinin 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlayan Deveciler, sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği projelerini ayrıca planladığı projelerini gazetecilere tek tek açıkladı.

Kahvaltıda soru cevap faslına geçmeden önce “Burhaniye Belediyesi 2022 faaliyet filmi” gösterimi oldu. Gösterim sonrası Başkan Deveciler,  “Burhaniye için memleket sevdası ile çalışıyoruz; görev süresince pek çok projeyi hayata geçirdik, yapacağımız planladığımız daha çok projemiz var” diyerek gazetecilerin yapıcı eleştirilerinin önemine değinerek doğru, gerçek haberler yapılması gerektiğini de vurguladı.

Daha yaşanabilir bir kent yaratma arzusuyla çalıştıklarını belirten Başkan Deveciler, “Biz kendi kaynaklarımızı yaratabilecek bir belediyeyiz ayrıca kendi kaynaklarımızı yaratarak hizmet veriyoruz. Ne iller bankasından ne de özel bankalardan kredi kullanmadık, kullanmadan projelerimizi hayata geçireceğiz; önceki dönemlerden gelen belediye borçlarını ayrıca SGK borçlarını da ödedik. Burhaniye için çalışıyoruz.” dedi.

Ve “Manşette Burhaniye Belediyesi ” sergisi de konuklar tarafınca gezilerek beğeni aldı. Sergide belediyenin faaliyetlerinin yer aldığı haberlerden oluşan gazetelere ayrıca manşet haberlere yer verildi. Toplantıya gazetecilerle birlikte Başkan Deveciler’e Başkan Yardımcıları Murat Yazgan, Oktay Erbalaban, Tamer Midilli ayrıca daire müdürleri de eşlik etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex