tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3680
EURO
34,9842
ALTIN
2.325,98
BIST
9.102,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Bupa Acıbadem Sigorta Kurumsal Sağlık Sigorta Sözleşmelerinde Dijital Dönem Başlattı

Sigortalıların bugün ayrıca gelecekte daha uzun, daha sağlıklı, daha mutlu yaşamalarına yardımcı olmak ayrıca daha iyi bir dünya yaratmak …

Bupa Acıbadem Sigorta Kurumsal Sağlık Sigorta Sözleşmelerinde Dijital Dönem Başlattı
14.09.2022 12:51
0
A+
A-

Sigortalıların bugün ayrıca gelecekte daha uzun, daha sağlıklı, daha mutlu yaşamalarına yardımcı olmak ayrıca daha iyi bir dünya yaratmak misyonuyla hizmet veren Bupa Acıbadem, dijital dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Şirket, “Kurumsal Sağlık Sigortası” sözleşmelerini dijitalleştirdi.

Türkiye’de sağlık sigortacılığında uzmanlaşmış tek şirket olan ayrıca dünya çapında 38 milyondan fazla müşteriye hizmet veren bütünsel sağlık hizmetleri şirketi Bupa’nın Türkiye organizasyonu Bupa Acıbadem, kurumsal sağlık sigorta sözleşmelerinde dijital döneme geçiş yaptı. Dijital dönüşümü tüm süreçlere entegre etme çalışmalarını kesintisiz sürdüren Bupa Acıbadem, robot destekli yeni süreçler ayrıca akıllı online uygulamalarının ardından, Kurumsal Sağlık Sigortası alanında imzaya tabi doküman yönetimini de dijital ortama adapte etti.

Kusursuz süreç yönetimi

Bupa Acıbadem Sigorta Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Ebru Keskin Kulalar, “Dijitalleşmenin hız kesmeden devam ettiği günümüzde, tüm çözümlerimizi ayrıca uygulamalarımızı sürekli gelişim kapsamında inceliyor; daha hızlı, daha entegre çözümlerde buluşabilmek için tasarımlarımıza devam ediyoruz. Kullanıcı ayrıca doğa dostu uygulamamız ile hedefimiz, tüm paydaşlarımızın da bu çalışmaya elektronik imzaları ile destek vermesidir. Böylelikle bir yılda, yüzde yüz oranında kağıttan tasarruf yaparak, kağıt tüketimini yetmiş bin sayfa azaltacak ayrıca yılda yedi ağacın doğada yaşamasını sağlayacağız” dedi.

Dijitalleşme, şirkete hız kazandırdı

Bupa Acıbadem, son beş yıldır hızlandırdığı dijitalleşme yatırımları sayesinde odak çalışma alanında çok daha büyük bir hız yakaladı, ürettiği değeri nicelik ayrıca nitelik olarak artırdı. Şirket, dijital platformlardan 7/24 poliçe işlemlerinin yapılabilmesi, mobil üzerinden geri ödeme yürütülmesi gibi projeleri hayata geçirirken, robot destekli yeni süreçlere ayrıca akıllı online uygulamalara da hız verdi. İş süreçlerinde gerçekleşen yeni uygulamalarla birlikte 2023 tarihinde verimlilik artış hızının da pozitif ivmelenmesi bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu