tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3606
EURO
34,9791
ALTIN
2.321,68
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Bulutistan ve Univera’dan Veriye Kesintisiz Erişimde Dijital Köprü

Türkiye’nin ilk ayrıca lider yerel bulut sağlayıcı firması Bulutistan, satış, lojistik ayrıca servis konularında dijital dönüşüm yazılımları …

Bulutistan ve Univera’dan Veriye Kesintisiz Erişimde Dijital Köprü
28.09.2022 14:51
0
A+
A-

Türkiye’nin ilk ayrıca lider yerel bulut sağlayıcı firması Bulutistan, satış, lojistik ayrıca servis konularında dijital dönüşüm yazılımları geliştiren Univera ile iş birliği başlatıyor. Dijital dönüşüm stratejisine sahip şirketlerin veriye erişimi, iki şirket sayesinde kesintisiz olarak sağlanacak.

Dijitalleşme iş dünyası için artık olmazsa olmaz ayrıca veri odaklı dijitalleşme ise güçlü altyapılar kadar uzman ayrıca güçlü iş ortaklıkları gerektiriyor. Dijitalleşme stratejileri kapsamında çok sayıda şirket yazılım ayrıca donanım başta olmak üzere çeşitli ürün ayrıca servisleri uzman şirketlerden temin ediyor.

Dijital dönüşümün en önemli yapı taşlarından olan bulut çözümleri ise bu süreçte şirketleri verimlilik açısından ayrı bir noktaya taşıyor. Türkiye’nin ilk ayrıca lider yerel bulut sağlayıcı firması Bulutistan ayrıca Univera iş birliği de dijital dönüşümü odağına alan şirketlerin veri ulaşılabilirliğini kesintisiz ayrıca sürdürülebilir biçimde sağlamak hedefiyle hayat buldu. Kendi alanında uzman iki şirketin veriye kesintisiz erişim için kurduğu dijital köprü, teknoloji tedariğinde güven ayrıca uzmanlığı yansıtacak.

Bulutistan Kurucu Ortağı ayrıca CEO’su Begim Başlıgil konuya ilişkin, “Bulutistan her ne kadar yüzünü global pazarlara dönse de Türkiye içindeki yüzde 50’yi aşan pazar payı kapsamındaki liderliğini perçinlemek için güçlü iş ortaklıklarıyla yoluna devam ediyor. Yenilikçi yaklaşımı ayrıca ARGE gücüyle sektörümüzde önemli bir yeri olan Univera ile “kesintisiz hizmet, kesintisiz veri erişimi” mottosuyla hedef odaklı ayrıca global standartlardaki çözümleri en hızlı şekilde sağlamaktan ötürü çok mutluyuz” dedi.

Bulutistan ile iş ortaklığıyla müşterilerine güçlü bir dijitalleşme kası kazandıracaklarını ifade eden Univera Genel Müdürü Merthan Kaleli , “Başarı ayrıca kaliteli hizmet vizyonuyla tanınan iki teknoloji şirketi olarak, bulut bilişim ayrıca etrafında kurgulanacak çok sayıda yeni iş modeli için iş dünyasında bir farkındalık yaratmayı hedefleyeceğiz. Ticari değer yaratırken hız ayrıca kalite özelinde örnek projelere imza atacağız. Bunu sağlarken de ilk yıl sonunda iş hacmimizi en az iki katına çıkacağını öngörüyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu