tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3695
EURO
35,0050
ALTIN
2.325,46
BIST
9.127,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Bulutistan ve D-CAT Technologies’ten Güç Birliği

Türkiye’nin ilk ayrıca lider yerel bulut sağlayıcı firması Bulutistan, D-CAT Technologies ile önemli bir iş birliğine imza attı. Müşterilerine …

Bulutistan ve D-CAT Technologies’ten Güç Birliği
03.10.2022 14:36
0
A+
A-

Türkiye’nin ilk ayrıca lider yerel bulut sağlayıcı firması Bulutistan, D-CAT Technologies ile önemli bir iş birliğine imza attı. Müşterilerine sürdürebilir ayrıca kaliteli çözümler sunmayı hedefleyen iki şirketin güçlerini birleştimesi yeni projelerin hayata geçmesini de destekleyecek.

Türkiye’nin ilk yerel bulut sağlayıcı firması olan ayrıca global vizyonla teknoloji de ihraç eden Bulutistan ayrıca sağladığı çözümlerde iş modellerini kısaltarak veya tekrardan tasarlayarak firmaların iş ekosistemlerine değer katmaya odaklanan D-CAT Technologies’in iş birliğinin temelleri atıldı. Teknolojiyi yakından takip eden ayrıca müşterilerine sürdürülebilir çözümler sunan iki şirketin iş birliğinde en temel hedef; müşterilerine kaliteden ödün vermeden en doğru ayrıca en iyi hizmeti sunmak olacak.

Konuya ilişkin açıklama yapan Bulutistan Kurucu Ortağı ayrıca CEO’su Begim Başlıgil, ekosistemin gelişimine inanan ayrıca bu doğrultuda hareket eden bir şirket olduklarına dikkat çekerek, “Bulutistan olarak hayalimiz tek başına büyümek tek başına ilerlemek hiç olmadı. Güvenilir ayrıca sağlıklı bir ekosistem yoksa sektörlerin de geleceği maalesef sağlıklı olmuyor. İşte bu noktada önemli bir güç birliğine daha imza atıyoruz. Kendi alanında değer katan işler ortaya koyan D-CAT Technologies ile yaptığımız iş birliğinde, veri ana odağımız olacak ayrıca onun etrafında oluşacak projelere kalite ayrıca sürdürülebilirlik anlamında imzamızı atacağız” dedi.

D-CAT Technologies Genel Müdürü Ufuk Kab isekonuya ilişkin yaptığı açıklamada,D-CAT Technologies, kurumsal performansı arttırmak ayrıca organizasyonlarda kilitli kalmış verilerden, karar mekanizmalarında kullanılabilecek ayrıca bunun yanında operasyon kalitesini arttırmayı hedefleyen bilgiye erişim ayrıca bunun dönüşümü süreçlerinde hizmet veren bir firma. D-CAT Technologies ayrıca Bulutistan’ın yetkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek projelerde başarı haricinde bir alternatif olmadığını belirterek, “Bu kapsamda, müşterilerimizin en büyük kazanım çözüm odaklı sürdürülebilir hizmet almak olacak” dedi.

Şirketler arası birçok iş birlikteliği mevzu bahis olurken, D-CAT Technologies ayrıca Bulutistan iş birliği stratejik yönelimlerinin uyumluluğu ile diğer iş birliklerinden farklı olarak hızlı ayrıca sürdürebilir değer üretmeye hazırlanıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu