tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3190
EURO
35,0421
ALTIN
2.282,74
BIST
8.981,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Bu Sene 10’uncu Yılını Kutlayacak Brand Week Istanbul, 7-11 Kasım Tarihlerinde Katılımcılarla Buluşuyor!

EMEA bölgesinin en büyük marka ayrıca iş dünyası festivali Brand Week Istanbul, yaratıcı dünyanın liderlerini ayrıca pazarlama duayenlerini bu …

Bu Sene 10’uncu Yılını Kutlayacak Brand Week Istanbul, 7-11 Kasım Tarihlerinde Katılımcılarla Buluşuyor!
24.08.2022 10:51
0
A+
A-

EMEA bölgesinin en büyük marka ayrıca iş dünyası festivali Brand Week Istanbul, yaratıcı dünyanın liderlerini ayrıca pazarlama duayenlerini bu sene “Time to Reset” teması çatısında bir araya getiriyor.

Yaratıcı endüstrileri, markalar dünyasını, hem toplumu hem de bireyi odağına alan, yarına yönelik içgörüleri farklı disiplinlerden uzmanlarla masaya yatıran Brand Week Istanbul, 9-10-11 Kasım tarihlerinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek.

Geleceğin yön veren trendlerini ayrıca ilham verici hikâyeleri yerel ayrıca global isimlerin sunumlarıyla katılımcılarla buluşturacak olan festival; paneller, atölye çalışmaları, akademik seminerler, söyleşiler, marka lansmanları, networking buluşmaları, ödül törenleri ayrıca sergileriyle bireyin ayrıca toplumun anlam dünyasına ayrıca ekonomiye yön vermeye devam edecek.

Bu senenin temasını iklim krizi belirledi

Her yıl farklı bir tema çatısında kültür, toplum ayrıca iş dünyasını ağırlayan etkinlik, 10’uncu tarihinde “Time to Reset” temasıyla adından söz ettirecek. Pandemiyle resmen başlayan 21’inci yüzyılda; iklim krizi, dijitalleşme, üretim ayrıca tüketim alanında değişen modeller ayrıca yeni teknolojilerle birlikte artan alternatif gerçeklikler, bu tema altında ele alınacak.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da festivale katılacak konuşmacılar arasında dünyaca tanınan birçok isim yer alıyor. Kuantum fizikçisi Prof. Mete Atatüre, Kreatif Stratejist Kev Chesters, bestelediği Holywood film müzikleriyle tanınan Pınar Toprak, Aktivist Sanatçı Laetitia Ky, Dentsu Lab Kreatif Direktörü Naoki Tanaka, Araştırmacı Bekir Ağırdır, Yazar Daniel H. Pink, festivalde katılımcılarla buluşacak yüzlerce konuşmacı arasından sadece bazıları.

Markalar ayrıca iletişim projeleri ödüllendirilecek

Hem gündemi şekillendiren hem de geleceği belirleyen konu ayrıca konuşmacılarının yanı sıra Felis Ödülleri, Lovemarks Ödül Töreni, Fark Yaratan Kadınlar, Brand Academy Sertifika Programı, Marka İkonları Yürüyüşü, Portfolyo Buluşmaları ayrıca özel networking toplantıları gibi geleneksel yan etkinliklerin yanına bu yıl iyileştirmeye dair tüm metotların konuşulacağı “Time to Heal” sahnesi de ekleniyor. “Time to Heal”, Pharmatopia Eczacılarının Projesi kapsamında, sağlığın tüm yenilikçi metotlarının bilimin ışığında konuşulacağı, iyileştirmeye ayrıca iyiliğe açılan gündemler ile sektöre yeni perspektifler katacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu