tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,51
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 13 Ocak Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor.

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu
20.01.2023 00:43
0
A+
A-

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 13 Ocak Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor.

Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Servet Operasyonu (Operation Fortune: Ruse de guerre), İllegal Hayatlar, Tamiri Mümkün, Megan (M3GAN), Ammar 3: Cin Kabilesi ve Aİ (EO) filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ayrıca yabancı filmleri vizyona getiriyor. Korkudan komediye, müzikalden aksiyona ayrıca drama önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. 

Servet Operasyonu (Operation Fortune: Ruse de guerre), İllegal Hayatlar, Tamiri Mümkün, Megan (M3GAN), Ammar 3: Cin Kabilesi ve Aİ (EO) filmlerinin vizyona gireceği 13 Ocak Cuma gününün vizyon programı ayrıca detayları paribucineverse üzerinden takip edilebiliyor.

13 Ocak Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

 

  • Ünlü yönetmen Guy Ritchie’nin yönettiği ve Jason Statham’ın başrolde oynadığı Servet Operasyonu (Operation Fortune: Ruse de guerre), MI6 ajanı olan Orson Fortune ayrıca ekibinin aksiyon dolu hikâyesini anlatıyor. Orson Fortune ayrıca ekibine, dünyayı tehdit edecek düzeyde ölümcül olan bir silahı yok etmek için görev veriliyor. Ancak bu tehlikeli silah, milyarder bir silah tüccarının elindedir.
  • Komedi tutkunlarının beğenisini kazanacak İllegal Hayatlar, kaçak bir kumarhanenin sahibi olan Mahsun’un eğlenceli hikâyesini anlatıyor. Kumarhanesine yapılan polis baskınlarını önlemekte zorlanan Mahsun, bu baskınlarla baş edebilmek için sahte bir siyasi parti kurmaya karar veriyor. Siyasi partinin diğer insanlardan çok fazla ilgi görmesi üzerine Mahsun, kendini politika dünyasının ortasında buluyor.
  • Yönetmen koltuğunda Recep Yılmaz’ın oturduğu konser filmi Tamiri Mümkün, ünlü rock müzik grubu olan Mor ayrıca Ötesi’nin Beşiktaş İnönü Stadı’nda 35 bin kişiye verdiği konserin sinema filmine dönüştürülmüş hali. Geceyi unutamayanlara o özel anları tekrar yaşatacak olan film, konseri kaçıranlara da tarihi geceyi görme fırsatı sunuyor. 
  • Yönetmenliğini Gerard Johnstone’nin yaptığı yabancı korku filmi Megan (M3GAN), bir oyuncak şirketinde çalışan zeki robotikçi Gemma’nın başından geçenleri anlatıyor. Yapay zekayı kullanarak bir insan gibi hareket edebilen oyuncak bebek Megan’ı geliştiren Gemma, 8 yaşındaki yeğeni Cady’e bakması için Megan prototipini Cady ile eşleştiriyor. Ama onun bu hatalı kararı akıl almaz sonuçlar ortaya çıkarıyor.
  • Bu hafta vizyona girecek ikinci korku filmi olan Ammar 3: Cin Kabilesi, sevdiği çocuğu elde etmek isteyen yirmi yaşındaki Zemherin’in hikâyesini işliyor. Arkadaşı Şule ile birlikte Ammar cinlerinden yardım alarak büyü yaptıran Zemherin, cinlerden istediği şeyi alıyor. Fakat cinler bu büyüyü yaparken, herkesin hayatını içinden çıkılmaz koca bir kâbusa çeviriyor.
  • Polonyalı usta sinemacı Jerzy Skolimowski’nin yönettiği dram filmi Aİ (EO), hüzünlü bir eşeğin kocaman gözlerinden dünyanın halini sinema perdesine aktarıyor. Polonya’da bir sirkte doğan eşek, yaşamı boyunca çok iyi ayrıca çok kötü insanlarla karşılaşıyor. Çok mutlu olduğu zamanlarda, felaketlere uğradığı zamanlarda oluyor. Ancak o her şeye rağmen masumiyetini hiç kaybetmiyor. 

 

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu