tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5888
EURO
34,8254
ALTIN
2.495,83
BIST
9.452,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 30 Aralık Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor.

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu
09.01.2023 00:44
0
A+
A-

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 30 Aralık Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Lanetli Göl (Monstrous), Hayalimdeki Düğün (Shotgun Wedding), Dikkat Köpek Var, Ali Çevlik, Şeker Kız ayrıca Arkadaşları Macera Adasında (Tarsilinha) ayrıca Orman filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ayrıca yabancı filmleri vizyona getiriyor. Korkudan komediye, dramdan gerilime ayrıca animasyona önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. 

Lanetli Göl (Monstrous), Hayalimdeki Düğün (Shotgun Wedding), Dikkat Köpek Var, Ali Çevlik, Şeker Kız ayrıca Arkadaşları Macera Adasında (Tarsilinha) ayrıca Orman filmlerinin vizyona gireceği 30 Aralık Cuma gününün vizyon programı ayrıca detayları paribucineverse üzerinden takip edilebiliyor.

30 Aralık Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

 

  • Korku filmi tutkunlarının beğenisini kazanacak Lanetli Göl (Monstrous), şiddete meyilli eski kocasından kaçan Laura ayrıca yedi yaşındaki oğlu Cody’nin hikâyesini anlatıyor. Laura, oğlu Cody ile birlikte göl kenarındaki cennet gibi bir çiftlik evine taşınıyor ayrıca yeni bir hayata alışmaya çalışıyor. Ancak anneyi ayrıca oğlu burada korkunç bir dehşet beklemektedir. Çiftlik evinde bedenleri tehdit alında olan Laura ayrıca Cody’nin fiziksel ayrıca zihinsel sağlıkları da zorlanıyor.
  • Ünlü Şarkıcı Jennifer Lopez’in başrolde olduğu ayrıca içerisinde bolca aşk ile aksiyon barındıran komedi filmi Hayalimdeki Düğün (Shotgun Wedding), korsan bir grup tarafınca düğünleri basılan bir çiftin hayatta kalma mücadelesini anlatıyorFilimde gelin rolünde olan Jennifer Lopez, müstakbel kocası ile birlikte düğününü basan adamlardan kurtulmaya çalışıyor. 
  • Yönetmenliğini Ece İşbilen Dağ ayrıca Deniz Cem Dağ’ın birlikte yaptığı yerli aile komedisi olan Dikkat Köpek Var, emniyetin en gözde ayrıca yükselişteki polislerinden biri olan Murat’ın hikâyesini anlatıyor.  Murat, en sıkı dostu olan köpek Bal ile suçluları kovlarken günün birinde ünlü suç lideri Gölge’nin de peşine düşüyor.
  • Mamut Baldemir tarafınca yönetmenliği yapılan yerli dram filmi Ali Çevlik, eski bir boks şampiyonu ayrıca antrenör olan Sinan Cevahir’in Bingöl’den bir şampiyon çıkartma macerasını işliyor. Paris’e gitmek üzere olan Sinan, kulüp başkanın aldığı hızlı bir kararla Bingöl’e gidiyor. Kulübün Bingöl şubesinin atıl bir durumda olduğu gören Sinan, buradan bir şampiyon çıkması için Ali Çevlik’i yetiştirmeye başlıyor. 
  • Tarsila do Amaral’ın çalışmasından esinlenilerek yapılmış bir animasyon filmi olan Şeker Kız ayrıca Arkadaşları Macera Adasında (Tarsilinha), annesi için inanılmaz bir yolculuğa çıkan sekiz yaşındaki Şeker Kız’ın hikâyesini anlatıyor. Filmde dişi bir tırtıl tarafınca Şeker Kız’ın annesinin anılarını çalınıyor. Eğer anılar gece yarısına kadar geri getirilemezse, sonsuza kadar tırtılın anıları olarak kalacaktır. Bu duruma asla müsaade etmek istemeyen Şeker Kız, arkadaşları ile birlikte heyecanlı bir maceraya atılıyor.
  • Mohsen Rabiei,’nin hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliği yaptığı yerli korku filmi Orman, Dilara ayrıca Yusuf’un hikâyesi ile başlıyor. Dilara ayrıca Yusuf yaylada olduğunu düşündükleri bir hazineyi bulmayı planlıyor ama arama sırasında Dilara kayboluyor. Kaybolduğu sırada bir cin tarafınca bedeni ele geçirilen Dilara, bulunduğunda arkadaşları tarafınca hocaya götürülüyor. Hoca başka cinlerin yardımıyla Dilara’yı kurtarmış olsa da cinin yapacağı şeyler henüz bitmemiştir.

 

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet