tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3205
EURO
35,0717
ALTIN
2.280,74
BIST
9.029,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

BtcTurk X ESA PUBG Domination 2’nin Şampiyonu Digital Athletics oldu

Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran ayrıca ‘Yeni Neslin Yanındayız’ yaklaşımı ile oyun sektörüne ayrıca yeni nesil spor olan espora desteğini …

BtcTurk X ESA PUBG Domination 2’nin Şampiyonu Digital Athletics oldu
30.07.2022 12:51
0
A+
A-

Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran ayrıca ‘Yeni Neslin Yanındayız’ yaklaşımı ile oyun sektörüne ayrıca yeni nesil spor olan espora desteğini sürdüren BtcTurk’ün sponsorluğundaki BtcTurk X ESA PUBG Domination 2’de 16 takım rekabet etti. Büyük ödülü Digital Athletics kazandı.

Türkiye’de kriptoparaların kolayca ayrıca güvenle alım satımının yapılabildiği BtcTurk, yeni neslin heyecanına ortak olmaya devam ediyor. Bu doğrultuda esporu destekleyen BtcTurk’ün sponsorluğunda düzenlenen BtcTurk X ESA PUBG Domination serisinin 2’incisi de büyük ilgi gördü.

7 Temmuz’da açık eleme kayıtlarının alınmaya başladığı turnuvada 40’ın üzerinde takım final aşamasına katılım hakkına sahip olabilmek için birbirleriyle yarıştı. 13-14-15 Temmuz’da gerçekleşen açık elemelerde ana etkinliğe; STARDUST, 010 Esports, Probably, Aggresiayrıca All Around, NeverMind, TARGET PEAK, EPOCH ayrıca Sarvem Esports takımları yükseldi. BtcTurk X ESA PUBG Domination serisinin ilk turnuvasında en yüksek puana sahip olan 8 takım ise direkt olarak final aşamasına davet hakkı kazanmayı başarmıştı. Bu takımlar ise; DenizBank İstanbul Wildcats, HOWL E-Sports, 212 Espor, FUT Esports, Digital Athletic, SO BAD, Karagümrük Espor ayrıca BBL Esports oldu.

4 gün boyunca puanlama usulü ile birbirleriyle mücadele eden takımlardan Digital Athletics toplamda 230 puan, HOWL E-Sports 163 puan ayrıca BBL Esports 138 puan toplayarak ilk üç sıradaki yerlerini aldılar. Ve 75.000 TL’lik ödül havuzundan faydalanan takımlardan 1. takım 36.500 TL, 2. takım 17.500 TL, 3. takıma 10.000 TL, 4. Takım 5000 TL, 5. takım 4000 TL ayrıca 6. takım ise 2000 TL’lik ödül kazandı.

İzleyicilerin kazandığı ödüller 22 Ağustos’ta belli oluyor

İlk günden son güne kadar karşılaşmaların takip edildiği turnuva twitch.tv/esaesportstv kanalından canlı olarak yayınlandı. Toplam 100.000’den fazla görüntüleme alan mücadeleleri ise anlık olarak ortalama 2500 kişi takip etti. Ve final gününe özel olarak twitch.tv/btcturkofficial kanalında bir Watch Party düzenlendi, sunuculuğunu Yağız “10000DAYS” Vardabaş’ın üstlendiği yayında hem karşılaşmalar takip edildi hem de birbirinden güzel hediyeler izleyicilerle buluştu. Yayında paylaşılan linke tıklayıp şartlara uygun katılım sağlayan izleyiciler arasından 1 kişi HyperX Alloy Core RGB Membran Oyun Klavyesi, 1 kişi Logitech G G305 LIGHTSPEED Oyuncu Mouse, 1 Kişi xDriayrıca Toryum Oyuncu Koltuğu ayrıca 10 kişi ise 50 TL’lik Steam Cüzdan puanı kazanacak. Kazananlar 22 Ağustos Pazartesi günü ESAEsports sosyal basın hesaplarından duyurulacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu