tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3350
EURO
35,1334
ALTIN
2.306,70
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

BricsCAD, Pardus Bünyesindeki Tek Cad Çözümü Oldu

BricsCAD, TÜBİTAK ULAKBİM bünyesinde gelişme ayrıca idame faaliyetlerine devam eden, Linux temelli Açık Kaynak Kodlu İşletim Sistemi Pardus ile …

BricsCAD, Pardus Bünyesindeki Tek Cad Çözümü Oldu
24.08.2022 11:36
0
A+
A-

BricsCAD, TÜBİTAK ULAKBİM bünyesinde gelişme ayrıca idame faaliyetlerine devam eden, Linux temelli Açık Kaynak Kodlu İşletim Sistemi Pardus ile çözüm ortağı oldu. BricsCAD; sunduğu platform bağımsız CAD yazılım özelliği ile Pardus bünyesinde faaliyet gösteren ilk ayrıca tek CAD programı olma özelliğini kazandı.

“Deloitte Fast 50” programı kapsamında birçok kez Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketinden biri seçilen MechSoft, sektörde yine bir ilke imza atıyor. MechSoft çatısı altında 16 yıldır birçok firmaya CAD/CAM çözümleri sağlayan BricsCAD, TÜBİTAK ULAKBİM bünyesinde faaliyet gösteren işletim sistemi Pardus’la bir çözüm ortaklığı sözleşmesini hayata geçiriyor. HEXAGON ayrıca Bricsys işbirliği ile geliştirilen BricsCAD, yapay zeka uygulamaları ayrıca benzersiz altyapısıyla fark yaratırken aynı zamanda Linux, Pardus, MacOS ayrıca Windows ile uyumlu çalışan tek program olma özelliğini de taşıyor.

MechSoft CEO’su Gökhan Erdoğdu, Türkiye’de yazılım teknolojileri konusundaki etkinliği artırmak için faaliyet gösteren Pardus ile ortaklıklarının önemini vurguladı. Erdoğdu; “MechSoft olarak böyle önemli bir projeye katkı sağlamaktan dolayı çok mutluyuz. BricsCAD’in, Linux ile 100 uyumlu olma özelliği sayesinde önceki dönemlerde CAD programlarıyla uyumlu olamadıkları için Pardus’a tüm birimleriyle geçiş yapamayan kamu kurumları ayrıca özel kuruluşların sisteme kolaylıkla geçişlerini birlikte hedefliyoruz.” diye vurguladı.

TÜBİTAK ULAKBİM Pardus Proje Yöneticisi Cengiz Çelik; “İnşaat, mimari ayrıca mühendislik alanlarında hizmet veren kurumlar için olmazsa olmaz yazılımlardan olan CAD yazılımları çoğunlukla platform bağımlı olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle belediyeler ya da kamu kurumlarının belirli birimlerinde ihtiyaç duyduğu platform bağımsız CAD yazılımı ihtiyacını Pardus çözüm ortağımız MechSoft firmasının BricsCAD ürünü ile çözümlemek artık mümkün.” diye belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu