tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3684
EURO
34,9598
ALTIN
2.325,27
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Bosnalı ilaç devinin ürünleri Abdi İbrahim güvencesiyle Türkiye’de

Türk ilaç sektörünün lideri Abdi İbrahim, Bosna Hersek’in en büyük ilaç şirketi Bosnalijek ile bir iş birliği anlaşması imzaladı.

Bosnalı ilaç devinin ürünleri Abdi İbrahim güvencesiyle Türkiye’de
15.03.2023 11:55
0
A+
A-

Türk ilaç sektörünün lideri Abdi İbrahim, Bosna Hersek’in en büyük ilaç şirketi Bosnalijek ile bir iş birliği anlaşması imzaladı. Bundan böyle Bosnalijek’in solunum ilacı ayrıca vücudumuzun doğal bağışıklık mekanizmasında etkili bir enzim olan lizozim bazlı gıda takviyelerinin Türkiye pazarındaki satışını Abdi İbrahim üstlenecek.

Türkiye’nin iyileştiren gücü Abdi İbrahim, Bosnalı Bosnalijek ilaç firmasıyla iş birliğine giderek, Bosnalijek’in solunum ilacı ayrıca lizozim bazlı gıda takviyelerinin Türkiye’ye Abdi İbrahim güvencesiyle getirileceğini duyurdu. 

İş birliği, Abdi İbrahim üst yönetiminden CEO Süha Taşpolatoğlu, Uluslararası Pazarlar Grup Başkanı Köksal Ülgen ayrıca İş Geliştirme Direktörü Sevgi Özalp’in Saraybosna’da Bosnalijek’in üst düzey yöneticileriyle gerçekleştirdiği toplantıda resmiyet kazandı.

“Sağlık ürünlerini tüketicilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz”

Türk ilaç sektörünün 21 yıldır kesintisiz lideri olan Abdi İbrahim’in CEO’su Süha Taşpolatoğlu, insan sağlığını iyileştirme tutkularını paylaşan Bosnalijek ile çalışmaktan memnun olduklarını ifade etti. Taşpolatoğlu: “Bilimsel olarak insan sağlığına katkı sunduğu kanıtlanmış olan yenilikçi sağlık ürünlerini ülkemizdeki tüketicilerle buluşturmaktan sevinç duyuyoruz. Türkiye ayrıca Bosna Hersek, yakın siyasi ayrıca ekonomik ilişkileri olan iki dost ülke. Ekiplerimiz daha ilk toplantıda güçlü bir bağ hissettiler ayrıca bu bağ önemli bir iş birliğine dönüştü. İnsan sağlığını iyileştirdiği ayrıca koruduğu bilimsel olarak kanıtlanmış tüketici sağlığı ürünlerini Türkiye’ye getirmeye ayrıca tüketicilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“Yüksek pazar payı elde etmeyi hedefliyoruz”

Bosnalijek Genel Müdürü Nedim Uzunović ise, Bosnalijek’in en önemli stratejik hedeflerinden birinin Türkiye pazarına giriş yapmak ayrıca benzersiz nitelikteki lizozim bazlı ürünlerini Türk halkına sunmak olduğunu belirtti. Uzunović sözlerine şöyle devam etti; “Türkiye, dünyanın en büyük 20 ilaç pazarı arasında yer alıyor ayrıca uluslararası şirketler için de cazip pazarlardan biri. Solunum ilacımız ayrıca lizozim bazlı gıda takviyelerimizin Türkiye pazarına girmesinden gurur ayrıca sevinç duyuyoruz. Türkiye, boğaz ağrısı ilaçlarında dünyanın en büyük ayrıca rekabetçi pazarı. Yine de bu ürün segmentinde yüksek bir pazar payı elde ederek lider olacağımıza inanıyoruz çünkü Türkiye’nin en büyük ilaç şirketi ayrıca pazar lideri Abdi İbrahim ile çalışacağız. Abdi İbrahim’in Bosnalijek ile iş birliği yapmayı kabul etmiş olması bizi çok gururlandırdı. Bu birlikteliğin ileride daha da gelişmesini ayrıca başka pazarlarda da devam etmesini ümit ediyoruz.” 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu