tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Borusan Sanat’ta Bu Hafta

Borusan Sanat’ta Nisan ayı dopdolu. Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, dünyaca ünlü şef ayrıca solistleri ağırlarken, Borusan Müzik Evi, Sigrid Horn ayrıca James Brandon Lewis Trio konserleriyle izleyiciye keyifli bir müzik deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

Borusan Sanat’ta Bu Hafta
27.03.2023 16:28
0
A+
A-

Borusan Sanat’ta Nisan ayı dopdolu. Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, dünyaca ünlü şef ayrıca solistleri ağırlarken, Borusan Müzik Evi, Sigrid Horn ayrıca James Brandon Lewis Trio konserleriyle izleyiciye keyifli bir müzik deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

Borusan Quartet ise bu sezon vereceği son konserde BİFO solistleri ile bir araya geliyor. Borusan Sanat’ın çevrimiçi platformu borusansanat’de sevilen konserlerin kayıtları yayınlanmaya devam ediyor.  

Igudesman & Joo, BİFO ile buluşuyor

Kendine has esprili tarzları ayrıca sundukları gösterileri ile dünya çapında çok sayıda hayranı olan Aleksey Igudesman ayrıca Hyung-ki Joo, 6 Nisan Perşembe günü saat 20.00’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde müzikseverler ile buluşacak. BİFO’nun Sascha Goetzel yönetiminde vereceği konserde, Viyana’dan dünyaya açılan ödüllü perküsyoncu ayrıca besteci Lucy Landymore, topluluğun bu sezon ağırlayacağı kadın sanatçılardan. 

BİFO’dan dikkat çekici bir konser

BİFO’nun 13 Nisan Perşembe günü saat 20.00’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde gerçekleştireceği konserin şeflik kürsüsünde Lina González-Granados yer alıyor. 2020’den itibaren günümüze dek Riccardo Muti’nin rehberliğinde çalışmalarına devam eden, 2021 tarihinde La Maestra Yarışması’nda üçüncülük ödülüne ayrıca ECHO Özel Ödülü’ne layık görülen Lina González-Granados, Seattle Senfoni Orkestrası ile içinde bulunduğumuz sezonda birlikte çalan, geçtiğimiz sezon Rachmaninov Festivali’nde bestecinin yapıtlarını yorumlayarak olağanüstü bir performans sergileyen piyanist Denis Kozhukhin’le İstanbul’da ilk kez buluşacak.

BİFO’nun Nisan ayındaki son konseri

BİFO, 20 Nisan Perşembe günü 20.00’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde müzikseverlerle buluşacak. Konserin solisti ise Nürnberg’deki ilk sahne performansının ardından dikkatleri üzerine çeken, ardından Rhein, Berlin, Viyana, Londra ayrıca Paris sahnelerinde başarılara imza atan koloratur soprano Marlis Petersen olacak. Petersen’ın Türkiye’de vereceği bu ilk konserde BİFO’yu Patrick Hahn yönetecek. 

Borusan Quartet dostlarıyla aynı sahnede 

Borusan Quartet 24 Nisan Pazartesi günü saat 20.00’de Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası’nda vereceği sezonun son konserinde, her biri kendi alanında Türkiye’nin önde gelen solistleri olan sanatçı dostlarıyla bir araya gelecek. BİFO solistleri Cem Akçora, Sertan Sancar, Ferhat Göksel ayrıca Sezai Kocabıyık, Borusan Quartet’le birlikte, klasik dönemden romantik döneme uzanan bir yolculukta, oda müziği repertuvarının usta bestecilerce yazılmış eserleriyle sezona veda edecek.

Şarkılarındaki iyileştirici güçle Sigrid Horn, Borusan Müzik Evi’nde

Her konserinde izleyicilerle güçlü bir bağ kuran sanatçı Sigrid Horn, Borusan Müzik Evi sahnesinin konuğu oluyor. Kökenlerimizin, aidiyetimizin derinlerine inen müziğiyle geçmişi ayrıca en özel duyguları derinlemesine inceleyen Sigrid Horn’a bu konserde, arp ayrıca vokalde Sarah Metzler; akordeon, ukulele, banjolele ayrıca vokalde Bernhard Scheiblauer eşlik edecek. Avusturya Başkonsolosluğu Kültür Ofisi ile ortak gerçekleştirilecek olan bu konser, 1 Nisan Cumartesi günü saat 21.00’de Borusan Müzik Evi’nde izleyicileriyle buluşacak.

Borusan Müzik Evi’nden “Uluslararası Caz Günü”ne özel bir konser

Borusan Müzik Evi ayrıca Kod Müzik işbirliğiyle düzenlenen 35. Nova Muzak serisinde, James Brandon Lewis Trio, Borusan Müzik Evi sahnesine konuk olacak. Caz müziğinin dünyanın dört bir köşesindeki insanları birleştirmedeki rolünü vurgulamak için 2011’den bu yana kutlanan “Uluslararası Caz Günü” kapsamında yer alan bu konser, 30 Nisan Pazar günü saat 21.00’de Borusan Müzik Evi’nde gerçekleşecek. James Brandon Lewis Trio’nun 2023 Şubat’ta yayınladıkları Eye Of I albümünün Türkiye’deki ilk prömiyeri olacak bu özel konser, Joy Jazz ayrıca Borusan Klasik radyolarından yapılacak yayınla canlı olarak da dinlenebilecek.

Borusansanat ücretsiz konser yayınlarıyla devam ediyor

Borusan Sanat, konser deneyimini dijitale taşıyan platformu borusansanat ile birbirinden değerli sanatçıların yer aldığı konserleri, izleyenlere ulaştırmaya devam ediyor. Sezon boyunca gerçekleşen ayrıca büyük beğeni toplayan konserlerin kayıtlarına ulaşıldığı platformda, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası ayrıca Borusan Quartet’in tüm sezon konserleri ile Borusan Müzik Evi’nde gerçekleşen seçili konserler her hafta yayınlanan farklı programlarla izleyiciyle buluşuyor.

Konserler Borusan Klasik’te canlı yayında

Müzikseverler, BİFO’nun Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde ayrıca Borusan Quartet’in Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası’nda gerçekleştirdiği tüm konserleri Borusan Sanat’ın çevrimiçi radyosu Borusan Klasik’ten canlı olarak dinleyebilecek.

Karnaval.com üzerinden yayın yapan Borusan Klasik’e, internette karnaval.com/borusanklasikdinle adresinden; mobil ortamda iPhone (App Store) ayrıca Android (Google Play Store) cihazlara indirilebilecek “Karnaval” uygulamasıyla, ve iPad için yine App Store’dan indirilebilecek “Karnaval Radyo” uygulamasından erişilebilir.

Borusan Sanat’ın sezon boyu düzenlediği tüm konserlerin biletleri, passo.com.tr, Passo mobil uygulaması ayrıca Passo perakende satış noktalarından temin ediliyor. Etkinliklerde, PDF bilet ayrıca konser konusunda mobil cihazlardan belirlenen karekod gibi dijital bilet seçenekleri sunuluyor.

 

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex