tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5732
EURO
34,7825
ALTIN
2.509,19
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Borusan Sanat’ta Bu Hafta

Borusan Sanat, hazırladığı zengin konser programıyla dünyaca ünlü sanatçıları müzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Borusan Quartet, 21 …

Borusan Sanat’ta Bu Hafta
16.11.2022 00:04
0
A+
A-

Borusan Sanat, hazırladığı zengin konser programıyla dünyaca ünlü sanatçıları müzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Borusan Quartet, 21 Kasım Pazartesi günü gerçekleşecek sezonun ilk konserinde Albion Quartet ile aynı sahneyi paylaşacak, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası ise 24 Kasım Perşembe günü saat 20.00’de Thomas Rösner yönetiminde başarılı tenor Daniel Behle’ye eşlik edecek.

Borusan Quartet’ten sezonun ilk konseri

Borusan Quartet, yeni sezonunun ilk konserinde sahnesini Albion Quartet ile paylaşacak. 2016 tarihinde kurulan Albion Quartet, İngiltere’nin en prestijli sahnelerinden Wigmore Hall’daki ayrıca kuruculuğunu Benjamin Britten ayrıca Peter Pears’ın üstlendiği Aldeburgh Festivali’ndeki başarılarının ardından Türkiye’de ilk konserini vermeye hazırlanıyor. Borusan Quartet, 21 Kasım Pazartesi günü saat 20.00’de Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası’nda vereceği konserde Albion Quartet’le birlikte Felix Mendelssohn’un Op. 20 Yaylı Çalgılar Sekizlisi’ni seslendirecek. Konser öncesinde Serhan Bali ayrıca Aydın Büke program üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirecek.

BİFO, Daniel Behle ayrıca Thomas Rösner aynı sahnede

24 Kasım Perşembe günü saat 20.00’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde gerçekleşecek konserde, BİFO’yu dünyaca ünlü pek çok orkestra ile çalışmış, müzik dünyasının en başarılı isimlerinden biri olan Viyanalı orkestra şefi Thomas Rösner yönetecek. Richard Strauss ayrıca Richard Wagner’in yapıtlarından oluşan bu konserde, Lied yorumculuğuyla bilinen ayrıca opera sahnesindeki başarılarıyla ayakta alkışlanan tenor Daniel Behle yer alacak. Besteci kimliğiyle de tanınan Behle, 2020 tarihinde çıkardığı Mozart albümü ile bu yılın vokal icrası seçilmişti.

Her konserde olduğu gibi bu konser öncesinde de Aydın Büke ayrıca Serhan Bali, saat 19.00-19.30 arasında Zorlu PSM’deki Meydan Fuaye alanında program üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirecek. Bu konser, eş zamanlı olarak Borusan Klasik/Karnaval üzerinden canlı olarak dinlenebilecek.

Borusan Sanat’ın sezon boyu düzenlediği tüm konserlerin biletlerine passo.com.tr, Passo mobil uygulaması ayrıca Passo perakende satış noktalarından erişilebilecek. PDF bilet ayrıca konser konusunda mobil cihazlardan belirlenen karekod gibi dijital bilet seçenekleriyle etkinliklere girilebilecek.

BORUSAN QUARTET & ALBION QUARTET

21 KASIM 2022 PZT 20.00

KADIKÖY BELEDİYESİ SÜREYYA OPERASI

SERHAN BALİ ayrıca AYDIN BÜKE ile konser öncesi söyleşi
19.00-19.30, Üst Kat / Süreyya Operası

SAY Boşanma, op.29

BARTÓK Yaylı Çalgılar Dörtlüsü no.3

MENDELSSOHN Yaylı Çalgılar Sekizlisi, Mi bemol Majör, op.20

—-

BİFO & DANIEL BEHLE

24 KASIM 2022 PRŞ 20.00

ZORLU PSM TURKCELL SAHNESİ

BORUSAN İSTANBUL FİLARMONİ ORKESTRASI

THOMAS RÖSNER şef

DANIEL BEHLE tenor

AYDIN BÜKE ayrıca SERHAN BALİ ile konser öncesi söyleşi
19.00-19.30, Meydan Fuaye / Zorlu PSM

R. STRAUSS Serenad, Mi bemol Majör, op.7
R. STRAUSS 6 Lied, op.17 (Düz. Felix Mottl):
No.2, Ständchen
R. STRAUSS 4 Lied, op.27:
No.1, “Ruhe, meine Seele”
No.4, “Morgen”
No.2 “Cecilie”
R. STRAUSS Intermezzo, op.72: Senfonik İnterlüd, Träumerei am Kamin
R. STRAUSS 5 Lied, op.39:
No.4, “Befreit”
R. STRAUSS 4 Lied, op.27:
No.3, “Heimliche Aufforderung” (Düz. Robert Heger)
WAGNER Die Meistersinger von Nürnberg Uvertürü
WAGNER Die Meistersinger von Nürnberg’den “Morgenlich leuchtend”
WAGNER Tannhäuser’den “Inbrunst im Herzen”
WAGNER Lohengrin, Prelüd (Perde III)
WAGNER Gralserzählung’dan “In fernem Land”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex