tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Bornova’nın Ankara çıkarması

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, meclis üyeleri ayrıca muhtarlardan oluşan bir heyetle Ankara’ya adeta çıkarma yaptı.

Bornova’nın Ankara çıkarması
01.02.2023 00:21
0
A+
A-

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, meclis üyeleri ayrıca muhtarlardan oluşan bir heyetle Ankara’ya adeta çıkarma yaptı. Başkan İduğ ayrıca beraberindeki 30 kişilik Bornova heyeti önce Anıtkabir’i ziyaret etti. Cumhuriyetin 100. tarihinde Büyük Ata’nın huzurunda olmaktan büyük bir sevinç ayrıca gurur duyduklarını ifade eden Başkanı İduğ “Cumhuriyetimiz sonsuza kadar yaşayacaktır” dedi.

Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nin grup toplantısına katılan Bornova heyeti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile de bir araya geldi.

Ankara mesaisine sabah saatlerinde Anıtkabir‘de başlayan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ayrıca beraberindeki heyet önce Anıtkabir’de Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine Çelenk koydu.

İlelebet yolunda

Ardından Anıtkabir Anı Defteri’ne “Tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte ülkemizi ayrıca kentimizi işaret ettiğiniz biçimde ‘muasır medeniyet seviyesinin de üzerine’ çıkartmak için var gücümüzle gayret ediyor, aklın ayrıca bilimin ışığında ülkemize ayrıca halkımıza şerefle hizmet veriyoruz. İlelebet yolunuzdan yürüyeceğiz” sözlerini yazarak imzaladı.

Buradan Türkiye Büyük Millet Meclisi‘ne gelen Bornova heyeti CHP Meclis Grup toplantısına katıldı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun gündeme yönelik açıklamalarını dinleyen heyet Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile toplantı yaptı.

“Ustam sayılır”

Bornova’da yapılmış çalışmaları Genel Başkan yardımcısına aktaran Başkan İduğ “Sayın Torun Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı da yapmış bir yöneticimiz olarak benim de ustam sayılır. Kendisine bir projemizi aktardığımızda mutlaka onu geliştirecek bir bakış açısı ekliyor, bizde bundan çok mutlu oluyoruz. Bornova’da yaptığımız havuz bitti, yurtlarımızın inşaatı sürüyor, çok büyük bir hızla asfalt dökmeye devam ediyoruz. Projelerimizin çok büyük bölümünü tamamladık” diye konuştu.

“Bornova gurur kaynağı”

Başkan İduğ ayrıca Bornova heyetini Ankara’da ağırlamaktan büyük sevinç duyduğunu ifade eden Seyit Torun “ Bornova İzmir’in gurur kaynağı, medarı iftiharı, çok güzel hizmetleri ile anılıyor. Gurur duyuyoruz, onur duyuyoruz, iyi ki yol arkadaşıyız. İnanıyorum ki yapılacak ilk seçimde iktidara geleceğiz ayrıca ülkede çözülemezmiş gibi gösterilen bütün sorunları çözüp barış ayrıca refah içinde yaşayacağız. Ülkemizin birinci sınıf demokrasiye ayrıca özgürlüğe ihtiyacı var. Bu sorun çözüldüğünde diğer tüm sorunlar da hızla çözülecektir” diye konuştu.

Uğur Mumcu anıldı

Başkan İduğ, bombalı bir saldırı ile 30 yıl önce katledilen Gazeteci Yazar Uğur Mumcu’nun ölüm yıldönümünde düzenlenen törene katıldı. Mumcu’nun adını taşıyan sokakta düzenlenen törende anıta karanfil de bırakıldı. Törenin ardından Uğur Mumcu’nun eşi ayrıca TBMM başkanvekillerinden Güldal Mumcu’yu da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu,  Genel Başkan Yardımcıları, Meclis Başkan Vekilleri ayrıca Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ile birlikte ziyaret etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex