tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3249
EURO
35,0645
ALTIN
2.308,47
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Bol’ca Futbol’a teknik direktör Recep Çetin konuk oldu

RECEP ÇETİN”FİŞEĞİ İÇERİ KİM SOKTUYSA HAPİS CEZASI VERİLMESİ LAZIM”

Bol’ca Futbol’a teknik direktör Recep Çetin konuk oldu
30.11.2022 00:16
0
A+
A-

RECEP ÇETİN”FİŞEĞİ İÇERİ KİM SOKTUYSA HAPİS CEZASI VERİLMESİ LAZIM”

D Smart’ta yayınlanan Bol’ca Futbol programına bu hafta teknik direktör ayrıca Beşiktaş’ın eski kaptanlarından Recep Çetin konuk oldu.

Recep Çetin, “Özellikle geçen sene oynanan Ajax maçında iki takımın arasında koşu mesafelerindeki farkı gördük. Demek ki bizim takımlar daha yavaş futbol oynuyor. Çok sık sakatlanmalar yaşanıyor. Futbolcuların küçük yaştan itibaren düşmeyi, kalkmayı öğrenmesi lazım. Herkes futbolcu olamaz. Her insanın kendi yapısına göre farklı spor branşlarını seçmesi lazım. Biz kendi egolarımızı çocuklarımızın üzerinde tatmin etmeye çalıştığımız için, çocuklar farklı yönlendirmeler sebebiyle başarılı olamıyorlar. Gençlerimizi doğru branşlara yönlendirmemiz gerekiyor.” dedi.

Göztepe – Altay maçında çıkan olayları yorumlayan Recep Çetin, “Caydırıcı cezalar verilmediği sürece bu olayların önüne geçmek çok zor. Ankaragücü – Beşiktaş maçında sahaya giren taraftarı durdurduğu için Josef de Souza’ya ceza verildi. Taraftara ceza verilmedi. Federasyonun kime ceza verileceğiyle ilgili karar vermesi lazım. Futbol Federasyonu’nda futbolu bilmeyenler görev yapıyor. İşaret fişeğini içeri kim soktuysa hapis cezası vermek gerekiyor. Çok büyük tedbirler ayrıca cezalar alınması gerekir. Kimin ihmali varsa yargılanması lazım.” diye konuştu.

Recep Çetin’in Süper Lig değerlendirmesi ise şöyle:

“Fenerbahçe’nin kadrosu iyi, Galatasaray da toparlandı. Fenerbahçe ayrıca Galatasaray milli ara verilmesi, biraz daha arayı açabilirdi. Jorge Jesus yıldız oyuncuları nasıl idare edeceğini biliyor. Fenerbahçe ayrıca Başakşehir ligdeki en iyi yerli oyunculara sahip. Trabzonspor aynı kadroda çok değişikliğe gitmedi ama sistemini oturtamadı. Trabzonspor geçen sezonun son bölümünde de bir düşüş içindeydi. Ama yine de bu seneki yarışın içinde Trabzonspor olacaktır. Beşiktaş’ta ise oyun içinde inişler ayrıca çıkışlar gösteriyor. Maçların son bölümünde takımda belirgin bir düşüş oluyor. Ghezzal’ın eksikliği çok önemli. Beşiktaş’ın en büyük sorunu savunması.” dedi.

Recep Çetin Dünya Kupası ile ilgili olarak ise:

“Dünya Kupası’nda favorim Brezilya. Fransa da iyi oynuyor. Aradan bir Afrika takımı çıkabileceğini düşünüyorum. Sürpriz sonuçlar alınıyor. İspanya genç bir takım ile oynuyor. Ama çok başarılı buluyorum İspanya Milli Takımı’nı. Belçika’da kulüplerinde iyi oynayan yıldız oyuncular, mili takımda varlık gösteremiyor. Takım olamıyorlar. Belçika’nın kadrosu çok kaliteli ama takım değil.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu