tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5036
EURO
34,5701
ALTIN
2.494,86
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Blockchain Tabanlı Yerli Oylama Sistemi B-Contract, Las Vegas’ta Dünyaya Açıldı

Dijital ekosistemi bir araya getiren MWC Las Vegas 2022’de, Türk teknoloji şirketi Asist BT’nin B-Contract ürünü büyük ilgiyle karşılandı …

Blockchain Tabanlı Yerli Oylama Sistemi B-Contract, Las Vegas’ta Dünyaya Açıldı
01.10.2022 16:51
0
A+
A-

Dijital ekosistemi bir araya getiren MWC Las Vegas 2022’de, Türk teknoloji şirketi Asist BT’nin B-Contract ürünü büyük ilgiyle karşılandı. Kullandığı Blockchain teknolojisi sayesinde B-Contract, tamamen güvenli ayrıca objektif biçimde anket, araştırma ayrıca oylamayı mümkün hale getiriyor.

Dünyanın en prestijli teknoloji etkinliklerinden biri olan Mobil Dünya Kongresi (Mobile World Congress/MWC), dünya çapında yüzlerce teknoloji odaklı şirketin ayrıca binlerce iş profesyonelinin katılımıyla 28-30 Eylül tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletlerinin Las Vegas şehrinde gerçekleştirildi.

Toplumun teknoloji ile ilişkisini belirleyecek tartışmalara ayrıca yakın gelecekte yaşamın sınırlarını tekrardan çizecek son teknoloji demolarına ev sahipliği yapan MWC Las Vegasta bu yıl Asist Bilgilendirme Teknolojileri adlı Türk teknoloji şirketinin standı büyük ilgi gördü.

Asist BTnin, tamamen Türk mühendisler ayrıca yazılımcılar tarafınca geliştirilen Blockchain tabanlı oylama sistemi B-Contract, dijital dönüşüm liderlerinin ayrıca farklı sektörlerden şirket profesyonelleri ile kamu kuruluşu yöneticilerinin ilgisiyle karşılandı.

Blockchainle 100 güvenli ayrıca doğru oylama sistemi

Geliştirdiği yerli ayrıca milli teknolojik çözümlerle Türkiyenin en önemli bilişim şirketleri arasında yer alan Asist BT, MWC Las Vegas çıkartmasıyla dünyaya açıldı. Türkiyede 2 binden fazla kurumsal müşterisine sunduğu teknoloji çözümlerini fuardaki standında ziyaretçilere anlatan Asist BT yöneticileri, dünyanın dört bir yanından yüzlerce profesyonelin özel ilgisiyle karşılandı.

28-30 Eylül tarihlerinde MWC Las Vegastaki stantlarında, üst düzey şirket yöneticileriyle görüşmelerde bulunan Asist Bilgilendirme Teknolojileri CEOsu Erkan Gül, karşılaştıkları ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu etkinlik için yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyen Gül, özellikle B-Contract ürünlerinin dünyaya lansmanını çok önemsediklerini söyledi ayrıca şu görüşlerini paylaştı: Dünyanın en büyük teknoloji etkinliklerinden biri olan MWCde stant kurarak çözümlerimizi anlatmak, bizim için çok değerli bir fırsattı ayrıca bunu en iyi biçimde değerlendirdiğimizi söyleyebilirim. Standımızı ziyaret eden iş profesyonellerinin neredeyse tamamı, Blockchain teknolojisi üzerinde, tamamen Türk işgücüyle geliştirdiğimiz B-Contract ürünümüzle yakından ilgilenerek kapsamlı bilgilendirme ayrıca iletişim talebinde bulundular. Bu gördüğümüz ilgi, ortaya koyduğumuz ürünün doğruluğundan ayrıca gücünden bir kez daha emin olmamızı sağladı.” dedi.

Anket güvenliği tartışmalarına son

Blockchain altyapısını kullanan, tamamen doğru ayrıca objektif bir anket uygulaması olarak göze çarpan B-Contract’ın sahibi olduğu Blockchain kimliği sayesinde kişisel veriler daima güvende tutuluyor. Blockchain teknolojisinin sağladığı, tek bir verinin tüm kaynaklara yayılması prensibiyle B-Contract, her anlamda güvenliği en üst sıraya koymuş oluyor. Asist BTnin tamamen yerli kaynaklarla geliştirdiği B-Contracta girilen veriler, Blockchain ağına katılan tüm kaynaklarda yer alıyor ayrıca bu sistem üzerinden oy kullanıldığında sisteme girilen verinin kime ait olduğu dışarıdan görülemiyor.

Sunduğu 360 derece güvenlikle 100 doğruluk sağlarken, Blockchain ID” özelliği sayesinde de katılımcılar tercihlerinin görünmesi gibi bir endişe taşımıyor. Katılımcıların fikir ayrıca görüşlerini açıkça uygulamaya yansıtabildiğini söyleyen Asist Bilgilendirme Teknolojileri CEOsu Erkan Gül, B-Contract ile sunduğumuz güvenlik ortamı hem oylamayı yaptıranlar, hem de katılımcılar için tam bir güven sağlıyor. Katılımcılar hiçbir endişe taşımadan özgürce görüşlerini aktarabildiği için doğruluğu yüksek, objektif araştırmalar yapmak mümkün oluyor.” dedi.

Güvenlik katmanlarından birini oluşturan çoklu şifreleme sistemi ile olası bir saldırı durumunda tüm kaynakların hatayı anında tespit ederek saldırıyı önlediğini söyleyen Gül, Bunu, tıpkı insan vücudundaki antikorlar gibi düşünebiliriz. Savunma mekanizması çok hızlı ayrıca güçlü bir sistem kurduk. Ve veriyi tek bir merkezde toplamak yerine, herkeste toplanan verilerin her vakit eş zamanlı çalışmasını ayrıca 100lük bir oranla doğru sonuç vermesini sağladık. Bu veriler asla değiştirilemez ayrıca manipüle edilemez.” dedi.

Sonuçları anında görülebiliyor

Sade ayrıca pratik arayüzüyle kolay kullanım sunan B-Contract, kullanıcıların pek çok cihaz türü üzerinden birkaç tıklamayla anketlere katılmalarını sağlıyor. Bu sayede vakit ayrıca maliyet kaybının da önüne geçilmiş oluyor. Sonuçların anında görüntülenebilmesi de sistemin bir başka avantajı.

Tüm sistemin yapay zeka yazılımıyla yönetilmesi, insan faktöründen kaynaklı hataların da önüne geçmeyi mümkün kılıyor. B-Contract’ı kurumlar ayrıca şirketler her tür araştırmaları için kolayca kullanabiliyor. Detaylı bilgilendirme ayrıca iletişim için AsistBT.com.tr adresi kullanılabiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet