tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3740
EURO
34,9623
ALTIN
2.325,52
BIST
9.065,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Blizzard Entertainment’ın Oyunu Diablo® IV, Ön Siparişe Açıldı

Sanctuary’nin şimdiye kadarki en karanlık ayrıca en geniş hali, oyunculara istedikleri şekilde oynayabilmeleri için bolca seçenek sunuyor.

Blizzard Entertainment’ın Oyunu Diablo® IV, Ön Siparişe Açıldı
22.12.2022 00:16
0
A+
A-

Sanctuary’nin şimdiye kadarki en karanlık ayrıca en geniş hali, oyunculara istedikleri şekilde oynayabilmeleri için bolca seçenek sunuyor.

Ortalığı cehenneme çevireceğiniz Diablo IV, şimdi Standard, Deluxe ayrıca Ultimate Edition olarak ön siparişe açıldı.

Blizzard Entertainment’ın türe şekil veren oyun serisinin sıradaki yenil nesil oyunu Diablo® IV, 6 Haziran 2023’te çıkış yapacak. Diablo IV, Windows® PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4’te platformlar arası oynanış ayrıca ilerlemeye sahip olacağı gibi çıkışında da konsollarda co-op desteği sunacak.

Diablo Genel Müdürü Rod Fergusson, “Diablo IV ile şimdiye kadarki en vahşi Sanctuary’nin kapılarını yakında açacak olduğumuz için çok heyecanlıyız.” ifadelerini kullandı ayrıca sözlerine şöyle devam etti: “Serinin özündeki karanlık temayı geri getirerek Diablo II’nin ilerleme öğeleriyle Diablo III’ün vahşi savaş mekaniklerini birleştiriyor ayrıca bunu Diablo IV’ün yıllarca desteklenmek üzere yapılmış uçsuz bucaksız ayrıca canlı dünyasında zirveye taşıyoruz. Oyuncular, akla hayale sığmayan dehşetlere karşı savaşırken, zindanları keşfederken, efsanevi ganimetler toplarken ayrıca Kutsal Anne Lilith’in dönüşünün Sanctuary için ne anlama geldiğini ortaya çıkarırken her zamankinden daha fazla seçeneğe sahip olacak.”

İblis Lilith ayrıca melek Inarius, cennet ayrıca cehennem arasında geçen Ebedi Çatışma’dan kaçma arzusuyla Sanctuary’yi yaratmak için birleşmişlerdi. Ancak şimdi, Diablo III: Reaper of Souls® olaylarından onlarca yıl sonra, zamanında takipçileriyle birlikte birbirlerine karşı savaşa başvurmuş iki acı düşman halindeler. Sanctuary toprakları sonu gelmeyen iblislerle doldu ayrıca bu karanlığın karşısında sadece en kararlı kahramanlar durabilecek. Oyuncular şekil değiştiren Druid, çevik Rogue, elementlere hükmeden Sorceress, vahşi Barbarian veya zeki Necromancer’dan oluşan beş sınıf arasından birini seçerek dünyaya girecek. Oyuncular güçlendikçe harika büyüler ayrıca yeteneklerini sergilemek için yetenek ağaçları aracılığıyla oyun deneyimini kendilerine hitap edecek şekilde inşa edebilirler.

Diablo evrenine geniş bir dünya geliyor. Oyuncular, Fractured Peaks’in donmuş ormanları, Scosglen’in esintili dağlıkları, Hawezar’ın pis bataklıkları, Dry Steppes’in kurak arazileri ayrıca merkezi şehir Caldeum’un bulunduğu Kehjistan çöllerinin dahil olduğu çeşitli Sanctuary bölgelerinde iblislere karşı savaşacak. Bu lineer olmayan deneyim destansı bir hikâye, 140’tan fazla zindan, yan görevler ayrıca bol bol ganimetten oluşuyor. Oyuncular, ortaya çıkan muazzam dünya boss’larına karşı ganimet uğruna gruplar halinde savaşacak ayrıca tekrardan Sanctuary halkına geri kazandırılmak üzere bekleyen Stronghold’ların peşine düşecek.

Ve birinci sınıf bir ARPG deneyimini harika yapan şey, oyuncuların çeşitli zorluklara karşı mücadele ederken güçlerini arttırmaya devam ettiği sağlam bir ileri safha sistemidir. Bunun için; Sanctuary’de iblis aktivitesinde artış oluşturan ayrıca düzenli olarak gerçekleşen zorlu Helltide, vahşi ayrıca özellikle zorlayıcı Nightmare Dungeon’lar, kahramanlarınızı yepyeni güçlere ulaştırmak üzere özelleştirebileceğiniz güncellenmiş Paragon Board sistemi, seçilen dünya görevlerinde Legendary ödüller veren Whispers of the Dead ayrıca PvP’de ünlenmek için çabalayacağınız Fields of Hatred var.

Dijital Ön Sipariş Sürümleri ayrıca Bonusları

Diablo IV dijital ön sipariş ile Standard Edition (SRP 69,99 ), Deluxe Edition (SRP 89,99 ) ayrıca Ultimate Edition (SRP 99,99 ) olarak elde edilebilir. Her dijital sürümde, Sanctuary’ye musallat olmuş cehennem güçlerine karşı savaşa katılmanız için bir veya daha fazla içerik var:

  • Standard Edition: Açık betaya erken erişim*, Diablo IV için Light Bearer bineği, Diablo® III için Inarius Wings ayrıca Inarius Murloc pet’i**, World of Warcraft® için Amalgam of Rage bineği** ayrıca Diablo Immortal™ için Umber Winged Darkness kozmetik seti** içerir.
  • Deluxe Edition: Standard Edition’daki tüm içerikleri, Diablo IV’ün çıkışı zamanı 4 güne varan erken erişim***, Diablo IV için Sezonluk Savaş Bileti, Diablo IV için Hellborn Carapace binek zırhı ayrıca Diablo IV için Temptation bineğini içerir.
  • Ultimate Edition: Deluxe Edition’daki tüm içerikleri, Diablo IV için Hızlandırılmış Sezonluk Savaş Bileti (20 kademe atlayıp bir kozmetik hediyesi sunan Premium Sezonluk Savaş Bileti) ayrıca Diablo IV için Wings of the Creator ifadesini içerir.

Ve ilgilenenler için, iki yüzlü elektrikli Candle of Creation mumu, kumaş Sanctuary haritası, Occult fare altlığı, Horadrim broşu, iki paspartu çerçeveli sanat baskısı (47 x 27,4 cm) ayrıca bir Diablo IV Collector’s Edition sanat kitabı içeren Diablo IV Limited Edition Collector’s Box**** da satın alınabilir. 15 Aralık itibarıyla Blizzard Gear Store’da ayrıca Avustralya ayrıca Yeni Zelanda’daki belirli satış noktalarında ön siparişe açılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu