tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3130
EURO
35,0793
ALTIN
2.309,71
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Bitget 200 milyon dolarlık korumu fonu başlattı

Lider küresel kripto borsası – Bitget, güvenlik önceliği ayrıca kullanıcılarının varlıklarının korunmasını sağlama konusundaki devam eden …

Bitget 200 milyon dolarlık korumu fonu başlattı
02.08.2022 13:06
0
A+
A-

Lider küresel kripto borsası – Bitget, güvenlik önceliği ayrıca kullanıcılarının varlıklarının korunmasını sağlama konusundaki devam eden çabalarının bir parçası olarak 200 milyon dolar değerindeki Bitget Koruma Fonunun başlatıldığını duyurmaktan memnuniyet duyar.

Kripto, dijital varlık piyasasına hükmetmeye devam ederken, insanların ticaret yapma ayrıca kaynaklarına yatırım yapma biçiminde devrim yarattı. Bununla birlikte, ayı piyasasındaki oynaklık, dünya çapındaki traderların güvenini tehdit eden son olayları tetikledi. Sonuç olarak birçoğu sarp mali sonuçlara katlanmak zorunda kaldı.

Yatırımcılar son iki ayda dalgalı bir dönem ayrıca şiddetli korku hissi yaşadı. Kripto piyasası son zamanlarda aşırı korku bölgesinden çıkıyor olsa da, kripto dünyasında çeşitli FUD’lara (korku belirsizliği ayrıca şüphe) ayrıca geleneksel finans alanındaki olumsuz makroekonomik koşullara karşı hala savunmasızdır. Güvenlik endişelerini ele almak ayrıca yatırımcı güvenini artırmak, ayı piyasasındaki farklı firmalar için bu öncelikler arasında olmalıdır.

Bitget Koruma Fonu, benzersiz güvenlik sağlamak ayrıca dünya çapındaki kullanıcılar için güvenilir ayrıca güvenli bir işlem deneyimi sağlamak amacıyla oluşturulmuştur. Fon şu anda 6000 BTC ayrıca 80 milyon USDT’den oluşan 200 milyon dolar değerindedir. Bitget, fonun değerini önümüzdeki üç yıl boyunca güvence altına alma sözü verdi. Fon, nihayetinde Bitget kullanıcıları ayrıca Bitget platformu için bir koruma görevi görürken, aynı zamanda bir bütün olarak kripto alanında yeni bir güvenlik ayrıca koruma çağının başlamasına yardımcı olacak.

Bitget Koruma Fonu, tamamen kendi kendini finanse eder ayrıca bir üçüncü taraf sigorta poliçesine dayanmaz. Bu nedenle, harici bürokrasi veya politika değişiklikleri olmaksızın kullanıcıların fon kayıplarını verimli bir şekilde karşılayabilir. Ve Fon, varlıkların istikrarını sağlayan ayrıca kripto piyasasındaki dalgalanmalara karşı hassas olmayacak şekilde kısmen stabil coinlerden oluşmaktadır.

Bitget, Bitget Koruma Fonuna ek olarak yasadışı faaliyetlere karşı mücadeleye odaklandı ayrıca kötü karakterlerin Bitget topluluğundan uzak tutulmasını sağlamak için katı KYC ayrıca AML politikaları uygulamaya koydu. Bitget, uyumluluk standardını güçlendirmek ayrıca düzenlenmiş bir işlemi sürdürmek için üçüncü taraf yasal ayrıca uyumluluk ortaklarıyla da ortaklık kurdu.

Lansman hakkında yorum yapan Bitget Yöneticisi Gracy Chen, “Dünyanın önde gelen kripto borsalarından biri olarak, kullanıcılarımızın varlıklarının güvenliği her vakit ilk ayrıca en önemli önceliğimiz olmuştur. Bitget Koruma Fonunun lansmanı ile Bitget topluluğumuzu koruma sözümüzü yerine getirmeye bir adım daha yaklaştık. Koruma fonu, yatırımcıların endişelerini azaltmamıza ayrıca potansiyel kullanıcıları çekmemize yardımcı olacak. Kripto kışına dayanmaya devam ederken, kullanıcılarımızın fonlarının güvende tutulduğundan emin olmaları çok önemlidir.”

“Küresel kripto benimsenmesini yönlendirme misyonumuza devam ederken, aynı zamanda yatırımcı koruması ayrıca piyasa bütünlüğü ile adil ayrıca güvenli bir dijital varlık pazarı yaratmaya odaklanan bir söz veriyoruz. Bu arada, girişimimizin diğer CEX’leri kripto alanındaki hesap verebilirlik, güvenirlik ayrıca güvenlik endişelerini ele almaya teşvik edeceğine ayrıca yatırımcıların güvenini geri kazanmaya ayrıca birlikte daha iyi bir kripto dünyası oluşturmaya yardımcı olacağına inanıyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu