tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9552
ALTIN
2.325,66
BIST
9.080,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Bitdefender Antivirüs Yılın Ürünü Seçildi!

Global siber güvenlik lideri Bitdefender Antivirüs’ün bilişim güvenliği alanındaki profesyonel ürün ayrıca çözümleri arasında yer alan Bitdefender Internet Security, dünyanın en büyük bağımsız test kuruluşlarından olan AV-Comparatives tarafınca bu yılın ürünü seçildi.

Bitdefender Antivirüs Yılın Ürünü Seçildi!
31.01.2023 00:19
0
A+
A-

Global siber güvenlik lideri Bitdefender Antivirüs’ün bilişim güvenliği alanındaki profesyonel ürün ayrıca çözümleri arasında yer alan Bitdefender Internet Security, dünyanın en büyük bağımsız test kuruluşlarından olan AV-Comparatives tarafınca bu yılın ürünü seçildi. Son 10 yıl içinde toplamda 5 kere bu yılın ürünü seçilen Bitdefender Antivirüs, rakiplerine göre bu alanda da en başarılı siber güvenlik çözümü olarak dikkat çekti.

Global siber güvenlik lideri Bitdefender Antivirüs’ün geliştirdiği Bitdefender Internet Security, AV-Comparatives tarafınca 2022 yılı boyunca gerçekleştirilen tüm testlerde en yüksek performansı göstererek bu yılın ürünü seçildi. 17 siber güvenlik ürünü arasında, kötü amaçlı yazılımlardan koruma, performans, gelişmiş tehdit koruması, gerçek dünya koruması gibi kategorilerdeki tüm testleri başarıyla geçen Bitdefender Internet Security, Advanced+ ile derecelendirildi.

Son 10 Bu yılın En Başarılı Siber Güvenlik Çözümü

Bireysel ayrıca kurumsal kullanıcılar için ödüllü antivirüs ayrıca siber güvenlik çözümleri sunan Bitdefender Antivirüs, AV-Comparatives tarafınca yapılan testlerde son 10 yıl içinde toplamda 5 kere bu yılın ürünü seçilerek en başarılı siber güvenlik çözümü olarak dikkat çekti. Bitdefender Antivirüs Tüketici Çözümleri Grubu Operasyonlardan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Ciprian Istrate “AV-Comparatives’ten bir başka bu yılın ürünü ödülünü eayrıca götürmekten onur duyuyoruz.” derken, Bitdefender Antivirüs’ün Türkiye distribütörü Laykon Bilişim’in Operasyon Direktörü Alev Akkoyunlu ise “Siber saldırılar her geçen gün artıyor ayrıca çok daha karmaşık hale geliyor. AV-Comparatives tarafınca yapılan testlerde elde ettiğimiz bu başarı, Bitdefender Antivirüs olarak kötü amaçlı yazılımlara, veri hırsızlığına ayrıca gizlilik ihlaline karşı siber güvenlik alanında en iyi korumayı sağladığımızı gösteriyor.” açıklamasında bulundu.

Bitdefender Antivirüs Gücünü Kanıtladı 

“Bitdefender, çözümlerini test ettiğimiz her yıl siber güvenlik alanındaki etkinliğini ayrıca güvenilirliğini kanıtladı.” diyen AV-Comparatives’in kurucusu ayrıca CEO’su Andreas Clementi, “10 yıl içinde 5 kere bu yılın ürünü ödülünü almaya hak kazanan Bitdefender Antivirüs, ortaya çıkan tüm tehditleri durdurarak tüketici verilerini korumadaki gücünü gösteriyor.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu