tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3293
EURO
35,0939
ALTIN
2.298,16
BIST
9.043,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Binomo, Tuğba Yurt ile İş Birliğini Duyurdu

Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Tuğba Yurt, alım-satım platformu Binomo ile iş birliğini duyurdu. Sanatçı, milyonlarca kez dinlenen Benim O …

Binomo, Tuğba Yurt ile İş Birliğini Duyurdu
09.11.2022 00:12
0
A+
A-

Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Tuğba Yurt, alım-satım platformu Binomo ile iş birliğini duyurdu. Sanatçı, milyonlarca kez dinlenen Benim O şarkısını Binomo – Benim O’ya uyarlayarak reklam müziğini tekrardan seslendirdi. Ve Tuğba Yurt konseri için TikTok hesabı üzerinden konser bileti çekilişi düzenleyen Binomo, sanatçıyı müzikseverlerle bir araya getirecek. İş birliğine özel oluşturulan kareografiyle beraber TikTok’ta yeni bir dans akımı başlatıldı.

Dünya çapında 130’dan fazla ülkeden yaklaşık 1 milyon aktif kullanıcıya sahip olan alım-satım platformu Binomo, sevilen şarkıcılarla yaptığı iş birlikleriyle finans sektörüne farklı bir ritim kazandırmaya devam ediyor.

Türkiye’nin sevilen sanatçısı Tuğba Yurt, alım-satım platformu Binomo ile iş birliğini duyurdu. Sanatçının 2021 senesinde çıkan ayrıca milyonlarca kişiye ulaşan Benim O adlı parçası Binomo’nun yeni kampanyası kapsamında Binomo – Benim O şeklinde uyarlandı. Yurt, popüler şarkısını uyarlanan haliyle seslendirmek için mikrofonun karşısına geçti. Ve Binomo, sanatçının şarkılarını müzikseverlerle buluşturmak adına başta İstanbul’da olmak üzere Türkiye’nin farklı şehirlerinde gerçekleşecek olan Tuğba Yurt konserleri için TikTok üzerinden konser bileti çekilişi başlattı. Çekiliş sonucunda 15 farklı müziksevere iki kişilik Tuğba Yurt konser bileti verilecek. Böylece toplamda 30 kişi, Tuğba Yurt konserinde sevdikleriyle beraber doyasıya eğlenecek. Kazananlar arasından iki kişi sahne arkasında sanatçıyla bir araya gelme fırsatı elde edecek. Çekilişin sonuçları Binomo’nun resmi TikTok hesabında duyurulacak.

Binomo – Benim O dans kareografisiyle TikTok’ta heyecan uyandıracak

Binomo – Benim O şarkısına özel profesyonel dans sanatçılarının katkılarıyla hazırlanan dans kareografisiyle, alım-satımın ritmini değiştirecek. Şarkının sözleriyle uyumlu olarak hazırlanan kareografide binlerce TikTok kullanıcısı #BinomoBenimO hashtag’iyle dans akımına katılacak. Yurt, en çok beğendiği beş TikTok paylaşımını resmi Youtube hesabında tekrardan paylaşacak.

Binomo – Benim O şarkısı yeni versiyonuyla çok sevilecek

Çevrimiçi alım-satım platformu Binomo ile iş birliği hakkında görüşlerini bildiren Tuğba Yurt, ‘’ Dünya genelinde bilinen bir markayla iş birliği içerisinde yer almaktan çok mutluyum. Benim O şarkısı paylaşıldığı 2021 senesinden bu yana milyonlarca kişi tarafınca sevilen ayrıca dinlenilen bir parça oldu. Benim için de oldukça önemli bir yere sahip olan Benim O şarkımı Binomo ile iş birliğimiz kapsamında Binomo – Benim O sözleriyle tekrardan seslendirdim. Markanın kimliğiyle de şarkımın yeni versiyonu oldukça uyuştu. Başlattığımız TikTok dans akımıyla beraber proje epey eğlenceli bir hale geldi. Çok keyif aldığım bir iş oldu. Şarkıyı bu haliyle paylaştığımız için çok heyecanlıyım. Sevenlerimin de parçayı seveceğini düşünüyorum.’’ dedi.

Binomo, yatırım yapmak isteyenlerin diledikleri yer ayrıca zamanda varlıkların fiyat hareketlerine dair tahminler yaparak gelir elde etmesini olanak tanıyan alım-satım platformu olarak öne çıkıyor. Kullanıcılar Binomo’da, yatırım yapmaya başlamadan önce demo hesap oluşturarak finansal analiz hakkında alıştırma yapabiliyor. Değerli metaller ayrıca döviz gibi farklı kategorilere alım-satım yapılabilen platforma yatırım deneyimi olan ya da olmayan herkes katılabiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu