tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5698
EURO
34,6715
ALTIN
2.503,77
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

BİK Başkanı Erkılınç genç iletişimcilerle buluştu

Medya İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesini ziyaret etti Medya İlan Kurumu(BİK) Genel Müdürü Cavit …

BİK Başkanı Erkılınç genç iletişimcilerle buluştu
05.11.2022 00:16
0
A+
A-

Medya İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesini ziyaret etti

Medya İlan Kurumu(BİK) Genel Müdürü Cavit Erkılınç ayrıca beraberindeki heyet, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesini ziyaret ederek hem çalışmalar hakkında bilgilendirme aldı hem de öğrencilerle bir araya geldi.

Erkılınç, ilk olarak Dekan Prof. Dr. Bilgehan Gültekin’i makamında ziyaret etti. Prof. Dr. Gültekin’den fakültenin çalışmaları ayrıca hedefleri ile ilgili bilgilendirme alan Erkılınç daha sonra Öğr. Gör. Dr. Lale Barçın Aka’nın verdiği Girişimcilik dersine katılarak öğrencilerle buluştu.

Öğrencilere Medya İlan Kurumunu ayrıca çalışmalarını anlatan Erkılınç, “Biz, kurum olarak medya kuruluşlarına düzenleme, denetleme ayrıca destek konularında yardımcı oluyoruz. Sağladığımız destekler, medya kuruluşları için önem taşıyor. Dijital yayın yapan basın kuruluşlarında çalışanların medya kartına sahip olabilmesi için yaptığımız çalışmalar da tamamlandı. Sadece gazetecilerin yararlandığı bu sosyal haktan artık yeniçağa uygun yayın yapan çalışanlar da yararlanabilecek. Ve kurumumuzda staj yapmak isteyen Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerimize de her vakit kapımız açık” diye konuştu.

Dekan Prof. Dr. Bilgehan Gültekin ise Medya İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç’ı ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu.

Dersin ardından EÜ Basın Uygulama ayrıca Araştırma Merkezi (EGEMM) bünyesindeki birimleri gezen Erkılınç, Ege Ajans ayrıca EÜ TV’deki çalışanlar ayrıca uygulama yapan öğrencilerle buluşarak EGEMM’de öğrencilere sağlanan olanaklar hakkında bilgilendirme aldı.

Erkılınç son olarak İletişim Fakültesi fuaye alanında öğrencilerle gerçekleştirdiği kısa sohbetin ardından fakülteden ayrıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet