tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3148
EURO
35,1033
ALTIN
2.293,10
BIST
9.049,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

BHM Otelcilik, ‘’Best Workplaces For Women’’ araştırmasında Türkiye ikincisi oldu

BHM Otelcilik, işyeri kültüründe küresel otorite olan Great Place to Work®Türkiye tarafınca her yıl düzenlenen “Best Workplaces For Women …

BHM Otelcilik, ‘’Best Workplaces For Women’’ araştırmasında Türkiye ikincisi oldu
03.10.2022 13:51
0
A+
A-

BHM Otelcilik, işyeri kültüründe küresel otorite olan Great Place to Work®Türkiye tarafınca her yıl düzenlenen “Best Workplaces For Women” araştırmasında 500+ çalışan kategorisinde Türkiye ikinciliği elde etti.

2022 başında aldığı “Harika Bir İş Yeri Sertifikası”na bu sene “En İyi İşveren 500-1000 Çalışan’’ kategorisinde Türkiye üçüncülüğünü ayrıca Avrupa’nın En İyi İşverenler Listesinde yer alma başarısını ekleyen BHM Otelcilik; şimdi de Türkiye’de Kadınlar için Harika İşyerleri arasında yer alarak ikinci oldu.

BHM Otelcilik; Türkiye’de Kadınlar için Harika İşyerleri arasında Türkiye ikinciliği derecesiyle sunduğu kalite ayrıca hizmetin yanı sıra; eşitlikçi, adaletli, çalışanlarının hak ayrıca özgürlüklerine karşı saygılı bir anlayışı kendisine vizyon edinmiş olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Kadınların iş hayatında eşit söz ayrıca haklara sahip oldukları, aynı fırsat ayrıca esnekliklere sahip oldukları bir çalışma ortamı sağlayan BHM Otelcilik; adil, güvenilir ayrıca duyarlı İK uygulamalarında gelişim yolculuğuna kararlılıkla devam edecektir.

Ödülle ilgili olarak değerlendirmelerini paylaşan BHM Grup İnsan Kıymetleri Direktörü İbrahim Hakan YILMAZ, “Bizim için bu ödül, kadın çalışanlarımızın eşit söz hakkına sahip olduğunu göstermekten daha fazlasıdır. Bu ödül, çalışanlarımıza cinsiyetleri ne olursa olsun adil davrandığımızın ayrıca kendilerinin en iyisi olabilmeleri için aynı fırsat ayrıca esnekliği verdiğimizin değerli bir göstergesidir.

BHM olarak biz, tüm çalışanlarımız için işyerinde eşitliği teşvik ediyoruz. Farklılık ayrıca aidiyet kültürleri geliştirerek, fırsat eşitliğinin mümkün olabildiği, çalışmaya değer bir şirket ortamını geliştiriyoruz.” dedi.

BHM Otelcilik Hakkında

BHM Otelcilik, 50 yılı aşan Barut markasının felsefesini esas alarak; insana, doğaya, tarihe ayrıca sanata ait sevgi ayrıca sorumluluklarını iştiraklerine yüksek standartlar ile yansıtmaktadır. Köklü geçmişinden aldığı güç ayrıca deneyim ile, Kemer ayrıca Sorgun’daki işletmelerinden sonra 2014 tarihinde Akra ayrıca Akra V olarak ilk kez şehir otelciliğine adım atarak, Antalya’ya taze bir soluk getirmiştir. Turizm yatırımlarını, 2015’te TUI Blue Sensatori Barut Fethiye ile devam ettirip; 2019’da The Residence at TUI Blue Sensatori Barut Fethiye ile toplamda 6 işletmesiyle hizmet vermeye devam etmektedir.

Akra markasıyla, 50 yılı aşan tecrübesi ile uluslararası alanda hızla büyüyen şehir otelciliği alanında Antalya’da sunduğu hizmet ile 2017 tarihinden bu yana; Urban Social (Kentli Sosyal) Konsepti ile şehir oteli anlayışını farklı bir boyuta taşıyan Akra, misafirlerine; Akra Caz Festivali, Meze Festivali, Tour of Antalya ayrıca Akra Gran Fondo Bisiklet Yarışları gibi önemli organizasyonlarının yanı sıra kültür-sanat ayrıca sosyal yaşamın değerli isimlerini şehirle bir araya getirmeye devam etmektedir.

Great Place to Work® Hakkında

Great Place to Work®, işyeri kültürü ayrıca çalışan deneyimi özelinde uzman küresel otoritedir. 1992’den beri dünya çapında 100 milyondan fazla çalışanın dahil olduğu Trust Index© anketinden elde ettiğimiz derin analizleri harika bir iş yeri deneyimini neyin oluşturduğunu tanımlamak için Kullanmaya devam ediyoruz. Her şeyin temelinde Güven vardır. Tüm çalışanlar için yüksek güvene dayalı bir iş deneyimi yaratarak organizasyonların kültürlerini ölçmelerine ayrıca daha iyi iş sonuçları üretmelerine yardımcı oluyoruz. Kurum kültürü ayrıca çalışan deneyimi analiz platformumuz Emprising®, liderlere veri ayrıca insan odaklı kararlar verebilmeleri için ihtiyaç duydukları anketler, gerçek zamanlı raporlama ayrıca içgörüler sağlamaktadır. Great Place to Work® Aynı zamanda Great Place to Work-Certified™ şirketleri ayrıca Türkiye’nin En iyi İşverenler Listeleri’nin yanı sıra sektörel, bölgesel listeleri açıklayarak çalışan deneyiminizi en iyiler ile kıyaslayabileceğiniz benzersiz veri içerikleri sağlamaktadır. Misyonumuz organizasyonların herkes için harika iş yerleri haline gelmesine yardımcı olarak daha iyi bir dünya inşa etmektir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu