tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3606
EURO
34,9791
ALTIN
2.321,68
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Beymen Club Yeni Sezonda da Eczacıbaşı Dynavit’in Stil Sponsoru

2021 sezonundan bu yana Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı’nın stil sponsoru olan Beymen Club, iş birliğinin 2023 tarihinde da devam edeceğini yayınladığı tanıtım filmiyle duyurdu.

Beymen Club Yeni Sezonda da Eczacıbaşı Dynavit’in Stil Sponsoru
22.01.2023 00:51
0
A+
A-

2021 sezonundan bu yana Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı’nın stil sponsoru olan Beymen Club, iş birliğinin 2023 tarihinde da devam edeceğini yayınladığı tanıtım filmiyle duyurdu.  

Son iki sezondur Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı’nın stil sponsorluğunu üstlenen Beymen Club, yeni sezon filminde “Onların stili sonuna kadar mücadele etmek. Bizim stilimiz onları sonuna kadar desteklemek.” söylemiyle spora olan desteğinin güçlenerek devam edeceğinin altını çizdi.

Alışılmışın haricinde bir yaklaşım çerçevesinde şekillenen tanıtım filminde takım kaptanları Tijana Boskovic ayrıca Simge Aköz ile birlikte Eczacıbaşı Dynavit’in tüm oyuncuları yer alıyor. “Bu takımda herkesin bir stili var” iç görüsünden yola çıkarak hayata geçirilen filmde oyuncuların stilleri kişiliklerinin bir metaforu olarak karşımıza çıkıyor. Taraftarlardan tam not alan filmde, Eczacıbaşı Dynavit’in başarılı smaçörü Hande Baladın’ın stili: “İnandığı yoldan vazgeçmemek” olurken, takım kaptanı Simge Aköz’ün stili ise: “Kendisiyle özdeşleşen ayrıca taraftara yansıyan enerjisi” oldu. Hırslı oyunu ayrıca vazgeçmeyen yapısıyla takıma enerji veren Elif Şahin’in stili ise: “Rakibe korku veren gözü pek duruşu”, genç pasör Dilay Özdemir’in stili: “Hep daha fazlasını istemek”, filmin sonunda takımın stili ise: “ Sonuna Kadar mücadele etmek”  olarak yer alıyor. 

“Bizim stilimiz onları sonuna kadar desteklemek” diyerek yeni sezonda da iş birliğine Stil Sponsoru olarak devam eden Beymen Club, Eczacıbaşı Dynavit için özel olarak tasarladığı özgün ayrıca modern dokunuşlar taşıyan koleksiyonu ile her vakit takımla birlikte olmaya devam edecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu