tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3291
EURO
35,0497
ALTIN
2.284,40
BIST
8.980,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Beylikdüzü Belediyesi: Dayanışma Ruhu Ramazan’da Perçinlenecek

Beylikdüzü Belediyesi birlik ayrıca beraberlik ayı olan Ramazan ayı öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı.

Beylikdüzü Belediyesi: Dayanışma Ruhu Ramazan’da Perçinlenecek
23.03.2023 00:31
0
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi birlik ayrıca beraberlik ayı olan Ramazan ayı öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı. İlçenin on mahallesinde Ramazan etkinlikleri düzenleyecek olan Belediye, bir yandan da ihtiyaç sahibi ailelere gıda çeki, erzak kolisi ayrıca sıcak yemek yardımı ulaştıracak. Ayrıca, Belediye tarafınca Hatay İskenderun’da kurulan çadır kentte de iftar ayrıca sahur yemekleri verilecek. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da çadır kente giderek ilk iftarını depremzedelerle birlikte yapacak.

Ramazan ayı öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayan Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan’da düzenleyeceği etkinliklerin yanı sıra sosyal yardımlarla da birlik, beraberlik ayrıca dayanışma ruhunu güçlendirecek. İlçenin 10 mahallesini gezecek olan Gezici Ramazan Kumpanyası, Ramazan’ın simgelerinden olan meddah, orta oyunu, Hacivat ayrıca Karagöz oyununun yanı sıra tiyatro oyunları, sihirbazlık, kukla ayrıca pandomim gösterilerinde vatandaşları bir araya getirecek. Kumpanya ile birlikte Yaşam Vadisi’nde de Ramazan boyunca çeşitli programlar düzenlenecek. Vadi’deki programların açılışı, 23 Mart günü “Neyler ayrıca Defler” isimli tasavvuf konseriyle yapılacak. Gezici Ramazan Kumpanyası, 18.30’dan iftar saatine kadar her gün farklı bir mahallede olurken Yaşam Vadisi etkinlikleri 20.30’da başlayacak. 

Hayırlı İftar Sofrası’nın 8.’si düzenlenecek

Ramazan etkinlikleri kapsamında ayrıca, Beylikdüzü Belediyesi tarafınca geleneksel hale getirilen Hayırlı İftar Sofrası’nın bu yıl 8.’si düzenlenecek. 17 Nisan Pazartesi günü Pazar İstanbul’da gerçekleşecek iftarda, binlerce kişi dualar ederek oruçlarını açacak. Kadir Gecesi’nin maneviyatının yoğun bir şekilde hissedildiği programda, Serkan Kamacı “Sufi Meşk” konseriyle tasavvuf müziğinin en güzel örneklerini sergileyecek.

Sosyal yardımlar Ramazan boyunca devam edecek

Beylikdüzü Belediyesi, etkinliklerin yanı sıra sosyal yardımlarını da Ramazan boyunca sürdürecek. Kadın ayrıca Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafınca ihtiyaç sahibi ailelere gıda çeki, erzak kolisi ayrıca sıcak yemek desteği sağlanacak. Ayrıca, Beylikdüzü Belediyesi yönetimi ayrıca personelleri önceki yıllarda olduğu gibi vatandaşların iftar sofralarına konuk olacak. Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ayrıca personeller bu yıl deprem bölgesinden ilçeye gelen depremzede ailelerle birlikte iftar yapacak.  

Başkan Çalık ilk iftarını Hatay’da yapacak 

Öte yandan Beylikdüzü Belediyesi’nin Hatay İskenderun’da kurduğu ayrıca 3 binden fazla depremzedenin yaşamını sürdürdüğü çadır kentte kurulan yemekhanede de iftar ayrıca sahur yemekleri verilecek. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da çadır kente giderek ilk iftarını depremzedelerle birlikte yapacak.

Ramazan etkinlikleri ile ilgili ayrıntılı bilgilendirme almak isteyen vatandaşlar www.beylikduzu.istanbul adresini ziyaret edebilir.  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu