tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3360
EURO
35,1838
ALTIN
2.245,69
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
9°C
Çarşamba Az Bulutlu
12°C
Perşembe Çok Bulutlu
12°C
Cuma Az Bulutlu
13°C

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Öğretmenler Günü dolayısıyla Gürpınar Azime Yılmaz Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, Beylikdüzü …

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık Öğretmenlerle Bir Araya Geldi
27.11.2022 00:36
0
A+
A-

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Öğretmenler Günü dolayısıyla Gürpınar Azime Yılmaz Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Tesislerinde ilçede ikamet eden emekli öğretmenlerle buluştu. Öğretmenlerin istek, öneri ayrıca taleplerini dinleyen Başkan Çalık, “Eksiklerimiz, hatalarımız olabilir onları da sizlerden dinleyelim istedik. Ben eleştirilere önem veren eleştirilerden beslenen bir insanım. Beni de öğrenciniz olarak görün.” diye konuştu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Öğretmenler Günü dolayısıyla Gürpınar Azime Yılmaz Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Burada öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Çalık, “Öğretmenlerimiz bir bakışıyla bile çok şeyler öğretebiliyor. Sizlerin yetiştireceği çocuklar, gençler sayesinde geleceğimiz çok daha aydınlık olacak. Emekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.” şeklinde konuştu. Kütüphane, müzik odası ayrıca ortak kullanım alanlarını gezen Başkan Çalık, eksiklerin tamamlanması özelinde gerekli destekleri vereceklerini ifade etti.

“Beni de öğrenciniz olarak görün”

İlçede ikamet eden emekli öğretmenlerle de Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Tesislerinde buluşan Başkan Çalık, öğretmenlerin istek, öneri ayrıca taleplerini dinleyerek tek tek not aldı. İlçede eğitime verdikleri destekleri anlatan Başkan Çalık, ilçe genelindeki okulların tüm bakım, onarım ayrıca tadilat çalışmalarının yanı sıra gelen talepler doğrultusunda donanımlı alanlar da kazandırdıklarını ifade etti. Eğitim camiasının hizmetinde olduklarını ayrıca öğretmenlerle bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çalık, “Sizinle hasbihal etmek bizim için çok kıymetli. Bu ülke için çok kıymetlisiniz, çok önemlisiniz. Benim bu kentle 24 yıllık bir bağım var. İstanbul’un en güzel ilçelerinden birisi Beylikdüzü. Eksiklerimiz, hatalarımız olabilir onları da sizlerden dinleyelim istedik. Ben eleştirilere önem veren, eleştirilerden beslenen bir insanım. Beni de öğrenciniz olarak görün.” diye konuştu.

Öğretmenler yemekte bir araya geldi

Öte yandan Beylikdüzü Belediyesi bünyesinde hizmet veren öğretmenler de Öğretmenler Günü’ne özel düzenlenen yemekte bir araya geldi. Belediyede eğitim veren öğretmenlerin buluştuğu etkinliğe; Beylikdüzü Belediye Başkanvekili Müslüm Akülker, meclis üyeleri, birim müdürleri ayrıca öğretmenler katıldı. Beylikdüzü Belediyesi’nin eğitmen kadrosuyla eğitim camiasında önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Başkanvekili Müslüm Akülker, “Siz eli öpülesi öğretmenlerin bizim üzerimizde emekleri çok. Anne ayrıca babadan eğitim almaya başlıyoruz ama öğretmenlerimiz sayesinde bir yerlere geliyoruz. Öğretmenlerin yerini hiçbir şey dolduramaz. Sizlere saygı ayrıca şükranlarımızı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu