tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5998
EURO
34,8050
ALTIN
2.488,52
BIST
9.464,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Beydağ’da Cumhuriyetin 99. Yıl Dönümü Coşkusu

Beydağ’da, Cumhuriyetin 99’uncu kuruluş yıl dönümü, Atatürk Anıtı’nda Beydağlılar tarafınca ilk günkü gibi aynı coşku ayrıca heyecanla kutlandı …

Beydağ’da Cumhuriyetin 99. Yıl Dönümü Coşkusu
29.10.2022 17:00
0
A+
A-

Beydağ’da, Cumhuriyetin 99’uncu kuruluş yıl dönümü, Atatürk Anıtı’nda Beydağlılar tarafınca ilk günkü gibi aynı coşku ayrıca heyecanla kutlandı.

Cadde ayrıca sokaklar ay-yıldızlı bayrak ayrıca Atatürk posterleriyle donatıldı. 28 Ekim günü

Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreniyle başlayan etkinlikler bugün tören alanındaki kutlama etkinlikleriyle devam etti. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törenle coşku doruğa ulaştı. Beydağ Belediyesi,

kenti boydan boya geçen Ödemiş Caddesi, Kurtuluş Bulvarı ayrıca Atatürk Anıtı’nı bayram için hazırladı.

Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen törende Beydağ Kaymakamı Fırat Kadiroğlu,

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar’ın yanı sıra ilçe protokolü ayrıca vatandaşlar Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı, coşkuya ortak oldu. Cumhuriyet Bayramı coşkusu Beydağ’da sokaklardan meydanlara kadar, ilçenin her noktasında doyasıya yaşandı.

Halk oyunları gösterileri yapıldı, şiirler kompozisyonlar okundu. Yarışmaya girerek dereceye sahip olan öğrencilere ödülleri takdim edildi.

“Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir”

Başkan Yılmazlar, “Bugün tarihimizin en değerli günlerinden birini, gerçek bir bayramı kutluyoruz. Bugün büyük bir sevinç ayrıca gururla, insandan, çoğulculuktan, hak ayrıca hukuktan, adaletten, özgürlüklerden yana olan Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü kutluyoruz.

Savaşlar ayrıca işgallergörmüş ülkemizin güzel topraklarına bir bahar gibi gelen Cumhuriyet, elbette kolay tesis edilmemiştir. Halkın iradesi ayrıca idaresinden yana olan bu rejim için çok sancılı süreçlerden geçilmiştir. Yokluk ayrıca türlü zorluklar içindeki ülkemizin insanlarının yorgunluğunu gören, vatandaşların bağımsızlığa ayrıca özgürlüğe olan ihtiyacını bilen ayrıca önemseyen bir deha önce Meclis’i kurmuş ayrıca “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” demiştir. O deha, o büyük önder, o Mustafa Kemal Atatürk 29 Ekim 1923’te ilan edilen Cumhuriyet ile birlikte Türkiye’nin de ilk Cumhurbaşkanı seçilmiştir.

Bu duygu ayrıca düşüncelerle ilkelerinden asla şaşmayacağımız, eşsiz bir miras olarak aldığımız ayrıca çocuklarımıza emanet edeceğimiz Cumhuriyet’imizin 99. Yıl dönümünü kutluyor; devrimleri ayrıca dehası ile bizlere bu ufku açan büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyet’in tesisi ayrıca ilerlemesinde emeği bulunan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Beydağ’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları; akşam saat 20.00’de Cumhuriyet kortej yürüyüşü ayrıca fener alayı ile son bulacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet