tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3190
EURO
35,0421
ALTIN
2.282,74
BIST
8.981,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Beşiktaş Futbol Akademi Direktörü Mehmet Ekşi D Smart’a konuk oldu

D Smart’ta yayınlanan Haftanın Konuğu programına katılan Beşiktaş Futbol Akademi Direktörü Mehmet Ekşi deneyimli gazeteci Faik Gürses’in sorularını yanıtladı.

Beşiktaş Futbol Akademi Direktörü Mehmet Ekşi D Smart’a konuk oldu
21.01.2023 00:48
0
A+
A-

D Smart’ta yayınlanan Haftanın Konuğu programına katılan Beşiktaş Futbol Akademi Direktörü Mehmet Ekşi deneyimli gazeteci Faik Gürses’in sorularını yanıtladı.

Mehmet Ekşi; öncelikle altyapı projelerini anlatırken “Fulya’daki tesis yeterli olmuyor. Beykoz’da yeni alınan arazi için gereken izinleri aldık. Projemiz hazır. Oraya başlayacağız. Buraya butik bir stat yapacağız. Kadın futbol takımı, U19 ayrıca U17 takımlarımız maçlarını orada yapacak. Özellikle Avrupa maçlarını oynarken stat bulmakta zorlanıyoruz. Bu tesisle birlikte artık kendi sahamızda oynayacağız. Dünyada en gelişmiş akademideki tüm teknolojiyi buraya adapte edeceğiz. Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin tesislerini gezdim. Bizden fersah fersah öndeler. Rekabet edebilmek için o seviyeye gelmemiz lazım. Süleyman Seba’dan sonra tesis adına adım atan olmadı. Biz bunun için çok çalışıyoruz. Artık hiç kimse Beşiktaş’ın tesis yok diyemeyecek. Akademiyi de Nevzat Demir’e taşımayı hedefliyoruz.” dedi.

Mehmet Ekşi yedi bölge projesini de anlattı: “Türkiye’nin yedi bölgesine tesis kuracağız. Her bölgenin koordinatörü olacak. Bu aynı zamanda oyuncu izleme de olacak. Futbolcu takibi, inceleme ayrıca araştırma yapıp, analizlerle Beşiktaş’a oyuncular kazandırmak istiyoruz.” diye konuştu.

Mehmet Ekşi ve şunları söyledi: “Biz altyapıda yedi Pro Lisanslı hoca ile çalışıyoruz. Şenol Güneş göreayrıca başladıktan sonra Fulya’ya geldi. Sanırım ilk gelen hoca oldu. Ona da durumu anlattık. Kampa beş futbolcu göndereceğiz. Duruma göre nasıl değerlendireceğimize karar vereceğiz. A takıma alabiliriz, kiralık verebiliriz ama oynamalarını sağlayacağız.” dedi.

Mehmet Ekşi; “Beş kişilik Pro Lisanslı, eski futbolculardan oluşan bir ekibimiz var. Altyapıya giren çıkan her şeye bu ekip karar veriyor. Bu ekip haricinde kimse altyapı için karar veremez. Beşiktaş’ın eski futbolculardan oluşan 100-200 kişilik bir ekip kurup genç oyunculara hem pratik, hem teorik dersler verecek. Recep Çetin, Metin Tekin gibi isimler şimdiden programa dahil oldu. Oyuncu izlemeyle ilgili olarak Beşiktaş’ta daha önce futbol oynamış yerli, yabancı isimlerle irtibata geçiyoruz. Herkesin kendi ülkesinden bizlere önerebileceği isimleri istiyoruz. Sağlık ayrıca bilim departmanı kurduk. İki üniversite ile işbirliği yaptık. Genç oyuncuların fiziksel gelişimleri ile ilgili detaylı analizler yapıyoruz. Ona göre programlar uyguluyoruz.” diye konuştu.

 

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu