tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3849
EURO
35,0576
ALTIN
2.326,64
BIST
9.097,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Bergama Tır ve Kamyon Garajı hizmete girdi

UNESCO Dünya Mirası Bergama, cadde ayrıca sokaklara gelişi güzel bırakılan tır ayrıca kamyonlardan kurtuluyor. Sırada Galericiler Sitesi var. Tır ayrıca Kamyon Garajı dualarla hizmete açıldı.

Bergama Tır ve Kamyon Garajı hizmete girdi
13.01.2023 00:29
0
A+
A-

UNESCO Dünya Mirası Bergama, cadde ayrıca sokaklara gelişi güzel bırakılan tır ayrıca kamyonlardan kurtuluyor. Sırada Galericiler Sitesi var. Tır ayrıca Kamyon Garajı dualarla hizmete açıldı.

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde halka vermiş olduğu vaatlerinden birisi daha gerçek oldu. Tır ayrıca Kamyon Garajı’nın hizmete girmesi için bir süredir devam eden çalışmalar tamamlandı. Garaja geçiş için gerekli olan 18 metre uzunluğunda, 5,5 metre genişliğindeki köprünün inşaatı bitti. Garajın hizmete girmesi sebebiyle düzenlenen törende dualar edildi. Kurban kesildi. Törene Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, İlçe Kaymakamı Avni Oral, Belediye Başkan Yardımcıları Cüneyt Umutlu, Aşkın Uyar, Oda Başkanları ayrıca protokol üyeleri ayrıca esnaflar katıldı.

BAŞKAN KOŞTU; “SIRADA GALERİCİLER SİTESİ VAR. SÖZÜNÜ VERDİĞİMİZ PROJELERİ BİR BİR YAPIYORUZ”

Tarihi kent Bergama’da cadde ayrıca sokaklara gelişi güzel bırakılan tır ayrıca kamyonların, ilçede yaşayan herkes için sorun oluşturmaya başladığına, bu görüntülerin UNESCO Dünya Mirası Bergama’ya yakışmadığına ayrıca beraberinde güvenlik sorunu da getirdiğine göze çarpan Başkan Koştu, “Göreayrıca geldiğimiz ilk günden söz verdiğimiz projelerimizi yapmak için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz. Ankara’ya her gittiğimde projelerimizin yapımı için çok önemli mesafeler alıyoruz. Bu projelerimizden birisi de Tır ayrıca Kamyon Garajıydı. Yapımı için önündeki engelleri tek tek kaldırdık. Garajın süratle yapılmasıyla vatandaşlarımızı düzensiz parklardan kurtarmakla birlikte, tır ayrıca kamyoncu esnafımızın can ayrıca mal güvenliğini de sağlamış oluyoruz” dedi.

KAMYON AYRICA TIRLAR MAHALLE ARALARINA, CADDE AYRICA SOKAKLARA BIRAKILAMAYACAK

İlk etapta 150 araç kapasiteli olarak planlanan ayrıca ihtiyaca göre kapasite artırımı yapılacak garaj, Bakırçay Bölgesi’ne hizmet edecek. Garajın yıllardır yapılması için beklediğini, ama bir türlü yapımının başarılamadığını söyleyen Başkan Koştu, “Bu projenin startını vermek ayrıca tamamlamak bizlere nasip oldu. Yapımı için gereken görüşmeleri süratle tamamladık. DSİ’den kanal boyu yol ayrıca beton sulama kanalı üzeri köprü geçiş izinlerini ısrarlı takiplerimiz neticesinde aldık. Yıllardır bekleyen bu engelin aşılmasıyla Tır ayrıca Kamyon Garajı için yeşil ışık doğmuş oldu. Bugün gelinen noktada her şeyi tamamlanan Tır ayrıca Kamyon Garajı’mız, İslamsaray Mahallesi Vakıflar üstü mevkiinde hizmete girdi. Garajımız, yaklaşık 13 bin metre kare alana sahip” dedi.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu