tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3654
EURO
34,9610
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Bergama 46. Grup Psikoterapi Kongresi’ne ev sahipliği yapıyor

Dr. Abdülkadir Özbek Psikodrama Dernekler Federasyonu ile İstanbul Psikodrama Derneği’nin Bergama Belediyesi desteğiyle düzenlediği Uluslararası 46. Grup Psikoterapileri Kongresi başladı.

Bergama 46. Grup Psikoterapi Kongresi’ne ev sahipliği yapıyor
24.05.2023 15:41
0
A+
A-

Dr. Abdülkadir Özbek Psikodrama Dernekler Federasyonu ile İstanbul Psikodrama Derneği’nin Bergama Belediyesi desteğiyle düzenlediği Uluslararası 46. Grup Psikoterapileri Kongresi başladı.

BAŞKAN KOŞTU; “KONGREYE EV SAHİPLİĞİ YAPMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Kongre 24-27 Mayıs 2022 tarihleri arasında tarihi ören yeri Asklepion Sağlık Yurdu’nda gerçekleşecek. Kongre dolayısıyla bir açıklama yapan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Uluslararası Grup Psikoterapileri Kongresi’ne uzun yıllardır ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutluyuz. Pandemi ardından kongrenin tekrardan bu yıl yüz yüze ana yurdu Tarihi Ören Yerimiz Asklepion’da gerçekleşiyor olmasından da ve çok mutluyuz. Şehrimize gelen tüm misafirlerimizi saygı ile selamlıyorum. Hoşgeldiniz” dedi.

Koronavirüs sebebiyle geçtiğimiz yıl çevrimiçi olarak gerçekleşen kongre bu yıl “Değişim, Dönüşüm” temasıyla tekrardan Asklepion Sağlık Yurdu’nda kurulan çadırlarda gerçekleşecek. 27 Mayıs Cumartesi günü sona erecek olan kongre kapsamında halka açık 3 ayrı konferans da yapılacak.

Halka açık ilk konferans 24 Mayıs Çarşamba günü Bergama Kültür Merkezi’nde saat 18.00’de olacak. Zühal Yerlikaya’nın konuşmacı olarak katılacağı konferansta “İletişim Ne Söyledin, Söyledim/ Ne anladım, anladın” konusu işlenecek.

2. Halk Konferansı 25 Mayıs Perşembe Bergamalı Kadri İmam Hatip Lisesi’nde konuşmacılar Mehmet Arif Yılmaz, Güliz Gülçin Çamaş tarafınca “Yardım Edene Yardım” konusu ile gerçekleştirilecek.

3. Halk Konferansı 26 Mayıs Cuma Bergama Şehit Ömer Yiğit Ulus Mesleki ayrıca Teknik Anadolu Lisesi’nde konuşmacı Müge Bozkurt tarafınca “Teknoloji Bağımlılığı” konusu ile gerçekleştirilecek.

Konferansın bilimsel programlarında 4 gün süreyle alanında uzman yerli ayrıca yabancı katılımcılar atölye çalışmaları, paneller ayrıca söyleşilerde bulunacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu