tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Bereket Sofrasının Finali Cerrah’ta Yapıldı

Belediye Başkanı Alper Taban’ın her Cuma sabahı farklı bir camide düzenlediği ‘Bereket Sofrası Buluşmaları’ ramazan ayı ayrıca yaz sezonunun yaklaşması sebebiyle bu hafta son kez gerçekleştirildi. Sezonun final buluşması Cerrah Merkez Camide yapıldı.

Bereket Sofrasının Finali Cerrah’ta Yapıldı
17.03.2023 12:00
0
A+
A-

Belediye Başkanı Alper Taban’ın her Cuma sabahı farklı bir camide düzenlediği ‘Bereket Sofrası Buluşmaları’ ramazan ayı ayrıca yaz sezonunun yaklaşması sebebiyle bu hafta son kez gerçekleştirildi. Sezonun final buluşması Cerrah Merkez Camide yapıldı.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın kış dönemlerinde gerçekleştirdiği ‘Bereket Sofrası Halk Günleri Buluşmaları’ ramazan ayının gelmesi ayrıca yaz sezonuna yaklaşmasıyla birlikte bu hafta son kez gerçekleştirildi. Her hafta Cuma sabahı farklı bir camide düzenlenen ‘Bereket Sofrası’ halk günleri buluşmalarının son durağı Cerrah Merkez Camisi oldu. Birlik ayrıca beraberliğin artması ayrıca vatandaşlar ile kucaklaşma adına düzenlenen Bereket Sofrası buluşmasında vatandaşlar istek, şikayet ayrıca dileklerini ilk ağızdan Başkan Taban ayrıca ilgili yöneticilere iletme fırsatı buldu. Kılınan sabah namazının ardından mahalle sakinleri ayrıca cami cemaatiyle simit, zeytin ayrıca peynir ile kahvaltı yapılırken, aynı zamanda mahallenin ayrıca bölgenin sorunları dinlenerek birlikte ortak çözümler üretiliyor.

KIŞ DÖNEMİNDE TEKRARDAN BAŞLAYACAK

Belediye Başkanı Alper Taban ile beraberindeki Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, meclis üyeleri ayrıca AK Partili yöneticilerin katılımıyla gerçekleşen Bereket Sofrası etkinliğinde, sabah namazının kılınmasının ardından cami kıraathanesinde cemaatle birlikte kahvaltı sofrasına geçildi. Zeytin, peynir ayrıca simitle yapılan kahvaltı sonrası vatandaşlara hitaben konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, “Bizler her Cuma sabahı farklı bir mahallemizde, farklı bir camimizde vatandaşlarımızla sabah buluşmaları Bereket Sofrası adı altında buluşmalar gerçekleştiriyoruz. Artık saatler geri geldiği ayrıca ramazan ayı başlayacağı için yılın son bereket sofrasını bugün gerçekleştiriyoruz. Yaz dönemlerinde bu buluşmalarımıza ara veriyoruz ayrıca kış sezonuyla birlikte tekrardan başlıyoruz. Pek çok mahallemizde, camimizde buluşmalar gerçekleştirerek vatandaşlarımızla hemhal olmak, namazlarımızı eda etmek gibi niyetlerimiz var. Buraya kadar gelmişken vatandaşlarımızı da dinleyerek tavsiyeleri, bize iletmek istediklerini dinlemiş oluyoruz” dedi.

“EKSİKLERİMİZİ GİDEREBİLMEK ADINA TÜM KADROLARIMIZLA ÇALIŞIYORUZ”

“Bu buluşmalar bir fırsat” diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Taban, “Ama aynı zamanda iletişim çağındayız. Bugün sizler farklı kanallardan istediğiniz an belediyemize ulaşıp taleplerinizi, isteklerinizi ayrıca önerilerinizi iletebilirsiniz. Çünkü artık İnegöl çok büyük. 4 bin civarında sokağımız var. 1065 km2’lik bir şehiriz. İstanbul’daki ilçelerden pek çoğundan fazla yüz ölçüme sahip bir İnegöl’den bahsediyoruz. Nüfusumuz da hızlı artıyor. 2022 tarihinde 7 bin 500 kişi ilaayrıca oldu şehrimize. Bu nedenle rutin ihtiyaçlar bir yandan sürerken bir yandan da yeni yeni ihtiyaçlar ortaya çıkıyor. Bizler de şehirleşme anlamında eksiklerimizi giderebilmek adına tüm kadrolarımızla çalışıyoruz” diye konuştu.

AFETLERDEN DERSLER ÇIKARTMAMIZ GEREKİYOR

Yaşanan deprem ayrıca sel felaketine de değinen Başkan Taban, “Ülkemiz büyük bir afet yaşadı. Ardından bölgede bir sel afeti yaşadık. Rabbim tekrarlarını yaşatmasın. Ancak bu afetlerden de dersler çıkartmamız gerekiyor. Gerek bina imar ederken bunların yönetmeliklerinin daha da güçlendirilmesi noktasında Bakanlıklarımızın çalışmaları var gerekse de yerel yönetimler olarak bizler de uygulayıcı ayrıca denetleyiciler olarak aslında özel birtakım şartlar getirebilmek adına gayret ediyoruz. Burada amacımız işi zorlaştırmak değil ama yaptığımız bir yapının altında kalmak değil bu yapıların bizleri koruması adına yapıları yapmak lazım” ifadelerinde bulundu.

Konuşmanın ardından Başkan Taban mahalle sakinlerinin sorunlarını dinlerken, bölgenin problemlerine ilişkin de istişareler yapıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex