tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3698
EURO
34,9364
ALTIN
2.325,48
BIST
9.121,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Bayraklı’nın çehresi değişecek

Cengizhan, Alpaslan ayrıca Fuat Edip Baksı Planları Askıya Çıktı Bayraklı’nın genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüren Bayraklı …

Bayraklı’nın çehresi değişecek
27.09.2022 15:51
0
A+
A-

Cengizhan, Alpaslan ayrıca Fuat Edip Baksı Planları Askıya Çıktı

Bayraklı’nın genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi; Cengizhan, Alpaslan ayrıca Fuat Edip Baksı Mahallelerini ihtiva eden 60 hektarlık alan için hazırlanan revizyon imar planını da tamamladı. Askıya çıkarılan planlarda yeşil alan oranının, sosyal donatı alanlarının ayrıca kat yüksekliklerinin artırılması öngörüldü. Başkan Serdar Sandal “Herkesin hemfikir olduğu ayrıca vatandaşın kazandığı örnek bir kentsel dönüşüm modelini hayata geçiriyoruz. Yolları, parkları, konutları, sosyal alanlarıyla yepyeni ayrıca modern Bayraklı’yı birlikte yaratacağız” dedi.

YEŞİL ORANI AYRICA SOSYAL DONATI ALANLARI ARTTI

Bayraklı Belediyesi, Adalet ayrıca Manavkuyu mahallelerinin ardından, Cengizhan, Alpaslan ayrıca Fuat Edip Baksı mahallelerini ihtiva eden 60 hektarlık alandaki revizyon imar planını da tamamladı. Bayraklı Belediyesi ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafınca onaylanan planlar askıya çıkarıldı. Bölgenin görünümünü tamamen değiştirecek planlama çalışmaları kapsamında, üç mahalledeki yeşil alan oranı 70 bin metrekare artırılarak 90 bin 500 metrekareye yükseltildi. Sosyal donatı alanlarının oranı da 110 bin metrekareye çıkarıldı.

BELEDİYEDEN BİLGİLENDİRME ALINABİLİR

Park, otopark, spor salonları, pazar yeri gibi sosyal tesislere de planda yer verildi. Parsel bazında yapılacak yeni inşaatlar için kat sayısı en fazla 15 olarak belirlenirken, eğitim alanları ayrıca sağlık tesisleri için de yer ayrıldı. Mevcut plandaki eğitim ayrıca ibadet alanları korundu. Planlama alanına sağlık alanı da eklendi. Vatandaşların, belediyeye gelerek planlar hakkında bilgilendirme alabileceği belirtildi.

ÖRNEK BİR DÖNÜŞÜM OLACAK

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Yarınlara daha modern ayrıca daha yaşanabilir bir Bayraklı bırakmak amacıyla, ilçe genelinde kentsel dönüşüm ayrıca planlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Adalet ayrıca Manavkuyu’nun ardından, Cengizhan, Alpaslan ayrıca Fuat Edip Baksı revizyon imar planının da tamamlanıp askıya çıkması son derece önemli. Yenilenen konut stoğu, yol bağlantıları, yeşil alanları ayrıca sosyal tesisleri ile modern ayrıca örnek bir dönüşüm çalışması yürüteceğiz. Herkesin hemfikir olacağı bir planlama anlayışı ile kimseyi mağdur etmeden, geleceğin Bayraklısını birlikte yaratacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu