tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3334
EURO
35,1194
ALTIN
2.302,36
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Bayraklı’da kitap kafelerin sayısı artıyor

Bayraklı Belediyesi kitap kafelerin sayısını 6’ya çıkarıyor. Değirmen ayrıca Teras Kafe ile Ekrem Akurgal Parkı’nın ardından Körfez ayrıca Soğukkuyu mahallelerindeki sosyal tesislere de kitap kafe oluşturuldu.

Bayraklı’da kitap kafelerin sayısı artıyor
06.06.2023 16:09
0
A+
A-

Bayraklı Belediyesi kitap kafelerin sayısını 6’ya çıkarıyor. Değirmen ayrıca Teras Kafe ile Ekrem Akurgal Parkı’nın ardından Körfez ayrıca Soğukkuyu mahallelerindeki sosyal tesislere de kitap kafe oluşturuldu. Mansuroğlu Mahallesi’nde ise çalışmalarda sona gelindi. Başkan Serdar Sandal, “İlçe sakinlerimizin memnuniyeti bizi mutlu ediyor. Herkesi kitap kafelerimize bekliyoruz” dedi.

1 YILDA 6 KİTAP KAFE

Bayraklı Belediyesi, bünyesindeki sosyal tesis ayrıca kafeteryaları ‘Kitap Kafe’lere dönüştürme projesinde sayıyı 6’ya çıkardı. İlk uygulamasını yaklaşık bir yıl önce Mansuroğlu Mahallesi’ndeki Değirmen Kafe’de hayata geçiren belediye, bu kapsamda 75’inci Yıl Mahallesi’nde bulunan Teras Kafe’de ayrıca Cengizhan Mahallesi Ekrem Akurgal Parkı’ndaki sosyal tesiste de kitap kafeler oluşturdu. Bu kapsamda çalışmalarını hızlandıran ekipler, Körfez Mahallesi’ndeki Körfez Kafe’de ayrıca Soğukkuyu Büyük Park’ın içinde bulunan sosyal tesiste çalışmalarını tamamlandı. Ve Mansuroğlu Mahallesi’ndeki Mürdüm Kafe’nin de bir bölümü kitap kafeye dönüştürüldü. Çalışmalarında sona yaklaşılan kitap kafelerin kısa zamanda hizmete açılması planlanıyor. Kitap kafeleri kullanan vatandaşlara çay hizmeti ücretsiz veriliyor.

KİTAP KAFELERİMİZE BEKLERİZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Sosyal tesislerimizde başlattığımız ‘Kitap Kafe’ çalışmalarıyla okuma alışkanlığını artırdık ayrıca kitaplara ulaşımı kolaylaştırdık. Projemizi ilçemizin birçok bölgesine yaydık. Vatandaşlarımızın bu konudaki memnuniyetleri bizim de mutluluğumuzu artırıyor. İlerleyen süreçte diğer sosyal alanlarda da uygulamayı sürdüreceğiz. Kitapseverleri kafelerimize bekliyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu