tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3291
EURO
35,0497
ALTIN
2.284,40
BIST
8.980,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Bayraklı Belediyesinden geri dönüşüme büyük destek

Doğaya ayrıca çevreye duyarlı çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, 10 ayda 640 ton atığı geri dönüşüme kazandırdı. Sıfır Atık Projesi …

Bayraklı Belediyesinden geri dönüşüme büyük destek
16.10.2022 11:26
0
A+
A-

Doğaya ayrıca çevreye duyarlı çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, 10 ayda 640 ton atığı geri dönüşüme kazandırdı. Sıfır Atık Projesi kapsamında ilçenin üç noktasına yerleştirilen mobil atık toplama merkezleri de vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak istiyoruz. Bu konuda bizlere destek olan tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

640 TON ATIK EKONOMİYE KAZANDIRILDI

Geri dönüştürülebilir atıkları tek bir merkezde toplayarak hem doğaya hem de ekonomiye katkı sunmak için çalışmalarına hız veren Bayraklı Belediyesi, ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında başlattığı geri dönüşüm atağı ile 10 ayda 640 ton evsel atık topladı. Belediye hizmet binalarındaki atık toplama kutuları ayrıca ilçenin üç noktasına yerleştirilen mobil atık toplama konteynerleri sayesinde tonlarca atık ekonomiye kazandırıldı. Çevre Koruma ayrıca Kontrol Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarda 445 ton karışık ambalaj atığı, 180 ton cam atığı, 11 bin litre bitkisel yağ ayrıca 3 ton da atık pil topladı. Ve 75. Yıl Mahallesi, Sevgi Yolu ayrıca Haşim İşcan Caddesi’nde bulunan mobil atık toplama merkezleri de vatandaştan büyük ilgi gördü.

“DAHA YAŞANABİLİR BİR GELECEK İÇİN”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Çevre kirliliğini önlemek, geri dönüşümle atık olarak görülen materyalleri ekonomiye tekrardan kazandırmak ayrıca gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak istiyoruz. Bayraklı Belediyesi olarak atıkları kaynağında ayrıştırarak topluyor ayrıca geri dönüşüme kazandırıyoruz. Bu kapsamda pilot olarak belirlediğimiz üç bölgeye yerleştirdiğimiz seyyar atık toplama merkezlerimizin sayısını artırmayı planlıyoruz. Daha yaşanabilir bir dünya için geri dönüşüme destek olan tüm ilçe sakinlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu