tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4465
EURO
34,4931
ALTIN
2.470,12
BIST
9.555,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Batur: Muhtarlarımız her türlü övgüye layık

Konaklı muhtarlarla bir araya gelen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Konak’taki muhtarlarımız her türlü övgüye layık. Çok güzel işler yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz, birlikte çalışacağız” diye konuştu. Buluşmaya CHP’nin birinci bölge milletvekili adayları Ednan Arslan ayrıca Devrim Barış Çelik de katıldı.

Batur: Muhtarlarımız her türlü övgüye layık
27.04.2023 12:19
0
A+
A-

Konaklı muhtarlarla bir araya gelen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Konak’taki muhtarlarımız her türlü övgüye layık. Çok güzel işler yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz, birlikte çalışacağız” diye konuştu. Buluşmaya CHP’nin birinci bölge milletvekili adayları Ednan Arslan ayrıca Devrim Barış Çelik de katıldı.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak bölgesi muhtarlarıyla bir araya geldi. Buluşmaya CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili adayları Ednan Arslan, Devrim Barış Çelik ayrıca CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından da katıldı. Batur, muhtarların mahallelerde yaşanan sıkıntıları ayrıca vatandaşların taleplerini aktardığı buluşmada söylenenleri tek tek not ederken, milletvekili adayları Arslan ayrıca Çelik de CHP iktidarında yapılacak muhtarlık çalışmalarını aktardı.

Başkan Abdül Batur, Konaklı muhtarları Aydın Erten Rekreasyon Alanı’nda ağırladı. Ednan Arslan ayrıca Devrim Barış Çelik’in de katıldığı buluşmada muhtarların belediyenin mahallelerdeki gözü kulağı olduğunu ifade eden Batur, Konaklı muhtarların çok çalışkan olduğunu vurguladı.

“14 Mayıs ülkenin geleceği”

Konaklı muhtarlarla uyum içinde çalıştıklarını belirten Batur, “Muhtar kardeşlerimiz mahallesine, bölgesine hâkim; ne istediğini, ne yapılması gerektiğini, önceliklerini bilen arkadaşlarımız. Konak’taki muhtarlarımız her türlü övgüye layık.  Yaptığınız çalışmalar sebebiyle hepinize çok teşekkür ediyorum. Çok güzel işler yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz, birlikte çalışacağız” diye konuştu. 14 Mayıs’ın Türkiye’nin varoluş seçimi olduğunu söyleyen Batur, “14 Mayıs, bu ülkenin geleceği. Sizlere de büyük görevler düşüyor. Sizlere inanıyor, güveniyoruz” dedi.

“Muhtarların iş yükü çok fazla”

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ednan Arslan ise muhtarlığın büyük özveriler istediğini söyleyerek, “Mahallenin her türlü sorunuyla kendi derdiniz gibi ilgileniyorsunuz, sizlere çok teşekkür ediyorum. Günümüz şartlarında çok zor bir iş yapıyorsunuz, büyük sıkıntılarınız var. Muhtarlarımızın iş yükü çok fazla. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da söylediği gibi muhtarlarımızın çalışma koşullarını mutlaka düzelteceğiz. Kentin yönetimine muhtarları katacağız. Muhtarların belediye meclisinde, mahalleleriyle ilgili konularda hem söz hem oy hakkı olmasını sağlayacağız” dedi. Arslan, Türkiye’nin güçlendirilmiş parlamenter sisteme geri dönmesi gerektiğini belirterek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesine uygun bir yönetimle idare edilmemiz gerekiyor. Bu ülkeye hesap veren bir iktidar öneriyoruz. Bizim mütevazı, içimizden olan, bizim gibi olan, boğazından kul hakkı geçmemiş bir cumhurbaşkanına ihtiyacımız var. Ülkemiz bunu fazlasıyla hak ediyor. Öyle bir cumhurbaşkanı seçeceğiz. Atatürk’ün Çankaya Köşkü’ne çıkacak, herkese eşit mesafede hizmet götürecek, ülkenin birliği, beraberliği huzuru için çalışacak” diye konuştu.

“Desteğiniz çok önemli”

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Devrim Barış Çelik de CHP iktidarında muhtarlıkla ilgili yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmeler aktardı. Muhtarlık yasası hazırlanacağını söyleyen Çelik, “Bu yasadan sonra tekrardan teşkilatlanma sağlayacağız. Muhtarlarımız kendi yasalarını, sınırlarını, yeterliliklerini, haklarını bilecek. Bütçesiyle özel alanını yönetmeye başlayacak. Mahalleyle ilgili kararlar için belediye meclislerine katılacak” dedi. Yönetmeyi kolaylaştırmak adına muhtarların yardımcı personele sahip olmasını sağlayacaklarını da söyleyen Çelik, muhtarlar birliği kurulacağını da sözlerine ekledi. Çelik, seçim sürecinde muhtarların sağlayacağı desteğin çok önemli olduğunu da vurguladı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet