tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5840
EURO
34,7992
ALTIN
2.514,18
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Başkan Topaloğlu Nürnberg’de temaslarda bulundu

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, kardeş şehir Schwabach ziyareti sonrası Nürnberg’e geçerek bir dizi temaslarda bulunarak, Nürnberg Büyükşehir Belediye Başkanı Marcus König ile bir araya geldi.

Başkan Topaloğlu Nürnberg’de temaslarda bulundu
02.02.2023 00:26
0
A+
A-

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, kardeş şehir Schwabach ziyareti sonrası Nürnberg’e geçerek bir dizi temaslarda bulunarak, Nürnberg Büyükşehir Belediye Başkanı Marcus König ile bir araya geldi. Görüşme sırasında Başkan Topaloğlu’na, Kemer Belediyesi eski Başkanı Hasan Şeker ayrıca eşi Fethiye Şeker ile Dr. İsmail Baloğlu da eşlik etti

Başkan Topaloğlu ayrıca beraberindekileri konakladıkları otelde ziyaret eden Nürnberg Büyükşehir Belediye Başkanı Marcus König, düzenlenen yemekte turizm hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Yaklaşık üç saat süren görüşmede Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer turizmi hakkında bilgilendirmeler verdiği König’i, Kemer’de ağırlamaktan sevinç duyacaklarını söyledi.

Başkan König, Ekim ayında kardeş şehir Antalya’yı ziyaret ettiklerine işaret ederek, “Ziyaretim sırasında gösterilen misafirperverliğe hayran kaldım. Bir ay önce Antalya’dan da bir heyet iade-i ziyaret için buraya gelmişti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Kumluca’da yaşanan sel felaketi sebebiyle gelemedi. Tekrar bu vesile ile yaşanan felaket nedeni ile zarar görenlere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kemer ile ilgili harika duyumlar alıyorum. Beni Kemer’e davet eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ediyorum. Mutlaka Kemer’e geleceğim.” ifadelerine yer verdi.

Türkiye hayranı Emniyet Müdürü’nden madalya

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ayrıca beraberindeki heyet daha sonra Orta Frankonya Emniyet Müdürü Adolf Blöchl ile bir görüşme yaptı.

Belediye Başkanı Topaloğlu, Adolf Blöchl ile yaptığı yaklaşık bir saatlik görüşmede, Türkiye’ye gelen turist sayısı, milletlere göre sıralanması ayrıca Türkiye’nin turizm açısından güvenli ülke olması gibi konularda fikir alışverişinde bulundu. Görüşme sırasında Kemer Belediyesi eski Başkanı Hasan Şeker ayrıca eşi Fethiye Şeker’in yanı sıra Dr. İsmail Baloğlu da yer aldı.

Blöchl, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisinin Türkiye hayranı olduğunu söyledi.

Daha önce tatil için Antalya’ya çoğu kez geldiğine değinen Blöchl, “Daha önce Side, Belek ayrıca Alanya’da bulundum. Bir sonraki tatil planım ise hiç gelmediğim Kemer olacak. Kemer’in güzelliklerini keşfetmeyi çok isterim. Daha önceki tatilimde Toroslar’da gördüğüm bir barajı hala unutamıyorum.” dedi.

Başkan Topaloğlu ise kendilerine karşı gösterilen misafirperverliğe teşekkür ettiğini belirterek, “Kemer turizmin incisidir. Her yıl Kemer’de çok sayıda Alman misafirimizi en iyi şekilde ağırlıyoruz. Almanlarla tarihi bağlarımız da var. Kemer’e daha önce gelmeyen Almanların mutlaka gelmesini bekliyoruz. Doğası, güneşi ayrıca deniziyle insanı kendisine hayran bırakan Kemer’i keşfetmelerini isteriz. Hem, Nürnberg Büyükşehir Belediye Başkanı Marcus König hem de Orta Frankonya Emniyet Müdürü Adolf Blöchl ile yaptığımız görüşmeler çok olumlu geçti. Kendilerini Kemer’e davet ettik. Kemer tanıtımı için çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex