tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3107
EURO
35,0595
ALTIN
2.279,50
BIST
8.971,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Başkan Taban Yerel Medyayla Buluştu

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle İnegöllü medya mensuplarıyla bir araya geldi.

Başkan Taban Yerel Medyayla Buluştu
20.01.2023 00:24
0
A+
A-

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle İnegöllü medya mensuplarıyla bir araya geldi.

Belirli gün ayrıca haftalar kapsamında ziyaretler ayrıca buluşmalar gerçekleştiren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde şehrin yerel basın temsilcileri ile buluştu. İnegöl’ün Şifalı İncisi Oylat Kaplıcalarında düzenlenen programda, Başkan Alper Taban medya mensuplarının gününü tebrik etti.

“ŞEHRİN TANITIMINDA ÖNEMLİ BİR PAY SAHİBİSİNİZ”

Medya mensuplarıyla buluşma programında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, medya mensuplarının İnegöl’ün tanıtımında önemli pay sahibi olduklarını belirti. Başkan Alper Taban açıklamasında, “İnegöl’ümüzün güzellikleri sizlerin derlediği haberlerle öne çıkıyor. Şehrin tanıtımında önemli bir pay sahibi olduğunuzu biliyoruz. Bu nedenle sizleri önemsiyoruz. Aslında bizler neredeyse bu yılın her günü beraberiz. Bugün de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle bir araya geldik. Her işin bir zorluğu olduğu gibi sizlerin de işleri elbette zor. Kamuoyuna en doğru bilgiyi ulaştırmak için sarfettiğiniz çabanın farkındayız. Hassasiyet gösterdiğiniz için sizlere teşekkür ederim. Bu vesileyle gününüzü tebrik ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

FİKİR AYRICA GÖRÜŞLERİNİZE HER VAKİT AÇIĞIZ

İnegöl’ü bir adım daha ileriye taşımak adına verilebilecek her fikir ayrıca görüşe açık olduklarını da belirten Başkan Taban, “Göreayrıca geldiğimiz günden bu yana tüm vatandaşlarımıza bir çağrıda bulunduk. İnegöl’ü birlikte yönetiyoruz dedik. Bazı konularda eksik kalmış olabiliriz bunları lütfen bizlerle paylaşın, İnegöl’ü bir adım öne taşıyacak her fikir ayrıca görüşlere açığız dedik. Yine tekrarlamak istiyorum. Sizler medya mensupları olarak devamlı sahada olan ayrıca şehrin nabzını tutan kişilersiniz. İnegöl’e en güzel hizmetlerin kazandırılması için sizlerin de desteğine ihtiyacımız var. Bugüne kadar katkılarınız oldu bundan dolayı çok teşekkür ederim. Hepimizin ortak noktası İnegöl. Sizlerin desteği, fikir ayrıca önerileriyle İnegöl’ü daha da iyi noktalara hep birlikte taşıyacağız inşallah” diye konuştu.

Program Başkan Alper Taban’ın medya mensuplarıyla sohbetiyle devam ederken, akşam yemeğiyle son buldu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu