tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3862
EURO
35,1212
ALTIN
2.325,46
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Başkan Soyer’e sanata desteği için onur ödülü

15’inci Türkiye Tiyatro Buluşması başlandı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sanata verdiği destek ayrıca Şehir Tiyatroları’nın …

Başkan Soyer’e sanata desteği için onur ödülü
16.08.2022 13:21
0
A+
A-
15’inci Türkiye Tiyatro Buluşması başlandı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sanata verdiği destek ayrıca Şehir Tiyatroları’nın tekrardan kurulmasına öncülük ettiği için bu yıl Foça’da düzenlenen 15’inci Türkiye Tiyatro Buluşması’nda onur ödülüne layık görüldü. Ödülü Başkan Tunç Soyer adına Başkan Vekili Mustafa Özuslu aldı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Foça İtfaiye Meydanı’nda yapılan 15’inci Türkiye Tiyatro Buluşması’nın açılışına katıldı. 19 Ağustos’a kadar sürecek festivalin açılış programında Başkan Vekili Mustafa Özuslu’nun eşi Müyesser Özuslu, Foça Belediyesi Başkan Vekili Semih Uzun, belediye meclis üyeleri, tiyatro sanatçıları ayrıca yurttaşlar da yer aldı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sanata verdiği destekler ayrıca kentin hayali olan Şehir Tiyatroları’nın (İzBBŞT) tekrardan kurulmasına öncülük ettiği için festival komitesi tarafınca onur ödülüne layık görüldü. Şehir haricinde olması nedeniyle programa katılamayan Başkan Tunç Soyer adına ödülü Mustafa Özuslu aldı.
“Başka bir hayat mümkün ayrıca biz bu hayatı kurmak için buradayız”
Başkan Soyer’in selamlarını ileterek konuşmasına başlayan Özuslu, “Başkanımız Tunç Soyer’in vizyonuyla festivale katkı sunmaktan büyük sevinç duyuyoruz. Festivalin bu sene Foça’da yani Anadolu’daki en eski tiyatro sahnesine sahip bölgede gerçekleşiyor olması ve güzel bir tesadüf. Yerel yönetimlerin sanatı besleyen festivallere destek vermesinin de kıymetli olduğunun altını çizmek istiyorum. Ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Gücü elinde bulunduranların sanata bakışını görüyoruz. Sanat itiraz etmektir, direnmektir, değiştirmektir ayrıca gelecek tasavvurudur. İşte bu nedenle sizler gibi gençleri, sanatı destekliyoruz. Desteklemeye devam edeceğiz. Çünkü başka bir hayat mümkün ayrıca biz bu hayatı kurmak için buradayız” ifadelerini kullandı.
Ürkmez, Urla, Güzelbahçe, Dikili, Bergama, Seferihisar ayrıca Efes Selçuk’ta yapılan Türkiye Tiyatro Buluşması bu yıl Foça’da düzenleniyor. Etkinlik programında atölyeler, söyleşiler, konser, dans gösterileri ayrıca tiyatro oyunları var.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu