tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9552
ALTIN
2.325,66
BIST
9.080,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Başkan Soyer’den Kadifekale’de hizmet turu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ile Kadifekale bölgesindeki 5 mahalleyi ziyaret etti. Acil Çözüm …

Başkan Soyer’den Kadifekale’de hizmet turu
31.07.2022 12:06
0
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ile Kadifekale bölgesindeki 5 mahalleyi ziyaret etti. Acil Çözüm Ekipleri tarafınca iletilen talepler için yerinde inceleme yapan Soyer, “Bölgenin ihtiyaçlarını belirledik” dedi.


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak’ın yoğun göç alan Kadifekale bölgesindeki 19 Mayıs, Hasan Özdemir, Aziziye, Altay ayrıca 1. Kadriye mahallelerini Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ile ziyaret etti. Başkan Tunç Soyer’in mahallelerin sorunlarına hızla çare üretmek için kurduğu Acil Çözüm Ekipleri tarafınca aktarılan talepler yerinde incelendi. Başkan Soyer Kadifekale ziyareti kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafınca bölgeye kurulan portatif havuzu ayrıca Mahalle Bostanını da ziyaret etti.

“Burada yaşayanlara daha çok sahip çıkma kararlığındayız”
Kadifekale’nin yıllardır ihmal edildiğini belirten Başkan Tunç Soyer, “Özellikle bu bölgelere daha çok el atmak, burada yaşayanlara daha çok sahip çıkmak, buradaki çocuklarımıza daha çok destek verme kararlılığındayız. Bunu Acil Çözüm Ekiplerimiz aracılığıyla yapmaya çabalıyoruz. Parkların aydınlatılması, ekmek büfesi açılması, halı saha yapılması gibi birçok fikir netleşti. Bölgenin ihtiyaçlarını belirledik. O ihtiyaçların her birini gidermek için de bugün yerinde tespitler yaptık” dedi.


“Çalışmalar hızlı bir şekilde tamamlanacak”
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da hizmet anlamında geri kalmış mahallelere Acil Çözüm Ekipleri sayesinde müdahale şansı bulduklarına değinerek, şunları söyledi: “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımızın öncülüğünde, acil yapılması gereken hizmetlerin hayata geçirilmesi için çalışıyoruz. Yapılacak çalışmaları muhtarlarımızla belirledik. Acil Çözüm projesi vatandaşların sorunlarının çözülmesi için çok önemli bir çalışma. Projede emeği geçenlere, başta başkanımız olmak üzere teşekkür ediyoruz.”
Mahalle muhtarları da Başkan Soyer ile ekibine ayrıca Başkan Batur’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.


Mahalle Bostanından elde edilen ürünler ikram edildi
Başkan Soyer’in doğayla uyumlu kent anlayışı doğrultusunda ilki Kadifekale’de kurulan Mahalle Bostanı da ziyaret programındaydı. Domates, biber, patlıcan, bamya, salatalık ayrıca kabak olmak üzere 2 bin 196 fidenin dikildiği ayrıca 54 parselde 51 kadın üreticinin olduğu bostandan elde edilen ilk ürünler Başkan Soyer’e ikram edildi. Soyer, Ayşen Tuncay’ın bostandan elde ettiği biber ayrıca patlıcandan yaptığı dolmayı da tattı.

Kadifekale’deki portatif havuzu da ziyaret etti
Başkan Tunç Soyer, Kadifekale’deki portatif havuza da giderek çocuklar ayrıca eğitmenlerle sohbet etti. Portatif havuzlar Başkan Tunç Soyer’in sporu kentin tamamına yayma hedefi doğrultusunda dezavantajlı mahallelerde geçen yıl kurulmuş ayrıca bu yıl sayısı 3’ten 7’ye çıkartılmıştı. Konak’ta Pazaryeri ayrıca Kadifekale, Bornova’da Meriç, Çiğli’de Yakakent, Beydağ’da Leylak, Menemen’de İsmet İnönü ayrıca Kiraz’da Yeni mahallelerindeki havuzlarda eğitimler sürüyor. 7 portatif havuzda 9 bin çocuğa yüzme eğitimi verilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu