tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3212
EURO
35,0652
ALTIN
2.306,86
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Başkan Soyer’den Cengizhan Erzurumlular Derneği’ne ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı Cengizhan Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti.

Başkan Soyer’den Cengizhan Erzurumlular Derneği’ne ziyaret
26.01.2023 00:05
0
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı Cengizhan Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Tunç Soyer, “Birbirimizi ayıran sebeplerden daha fazla birleştiren sebep var. Başka partilere inanıyor olabiliriz ama sonuçta hepimiz yoksulluk çekiyoruz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı Cengizhan Erzurumlular Derneği’ni ziyaret ederek Erzurumlu yurttaşlarla bir araya geldi. Başkan Tunç Soyer, ülkede yaşanan ekonomik krize değinerek, “Bu hikaye bir kader değil. Değişecek. Bu bizim elimizde. Siz siyasette var olacaksınız, sizin talepleriniz var olacak. Hakkınız, hukukunuz korunacak. Başka bir memleket ayrıca Türkiye mümkün. Kimse enseyi karartmasın. Bizim arkamızda binlerce yıllık bir tarih var. Biz komşusu açken tok yatmayız. Biz çok kuvvetli bir milletiz. Atalarımız dünyanın bildiği en büyük zaferi, Kurtuluş Savaşı’nı kazanmışlar” dedi.

“Çok az kaldı”
Yanlış siyasetlerin ayrıca politikaların Türkiye’yi bu duruma getirdiğini belirten Başkan Soyer, şöyle konuştu: “Sonuna geldik, bu hikayeyi değiştireceğiz. Haktan, adaletten, emekten, alın terinden, namustan yana iktidar kuracağız. Emin olun çok az kaldı. Bu memleket hepsini düzeltir, gücü var. Biz ya cumhuriyetin gerisine gideceğiz ya da yeni bir demokrasinin hepimizin hayatına gireceği yeni bir yüzbu yılın kapısını açacağız. Dışarıya mahkum olmadan, kendi öz kaynaklarımızla herkesin karnının doyduğu bir düzeni yaratabiliriz. Seçime çok az kaldı, aranızdaki birliği beraberliği koruyun. Aranıza nifak girmesine izin vermeyin. Birbirimizden ayrılan siyasi sebeplerden daha fazla birleştiren sebep var. Başka partilere inanıyor olabiliriz ama sonuçta hepimiz yoksulluk çekiyoruz. Hepimiz bu memleketteki adalet eksikliğinden nasibimizi alıyoruz. Kimse kimseye sırtını dönmesin. Siz ne kadar bir ara da durursanız gücünüz o kadar artar. Umudum bu memleketin genç kadınlarında. Bu memleketin size ihtiyacı var. Siyasetten uzak durmayın” dedi.

Başkan Soyer’e teşekkür
Bayraklı Cengizhan Erzurumlular Derneği Başkanı Medeni Erdem, “2019’da yola çıkarken ‘Çok renk, çok ses, çok nefes’ ilkesiyle yola çıktık. Bu ilkeler doğrultusunda görev yaptığınız için size çok teşekkür ediyorum. Demokrat, özgürlükçü kimliğinize kimseyi ötekileştirmeden görev yapmanız bizi mutlu ayrıca bahtiyar ediyor. Sivil toplum kuruluşları siyaset üstüdür, demokrasinin vazgeçilmezidir. Bizler yanlışı gördüğümüzde eleştiririz. Bayraklı’nın kozmopolit bir yapısı var, benim bölgem fakir bir bölge. Okuma, yazma oranı çok düşük. Cahillikle, fakirliği yan yana koyduğunda hiç iyi şeyler yaşanmıyor. Cumhuriyetin temel taşlarının yerine oturması için sivil toplum kuruluşları olarak çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu