tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3740
EURO
34,9623
ALTIN
2.325,52
BIST
9.065,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Başkan Soyer Konak Muhtarlar Derneği üyeleriyle bir araya geldi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak Muhtarlar Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Soyer, mahalleleri ayrıca sakinlerini en …

Başkan Soyer Konak Muhtarlar Derneği üyeleriyle bir araya geldi
05.08.2022 18:36
0
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak Muhtarlar Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Soyer, mahalleleri ayrıca sakinlerini en yakından tanıyanın muhtarlar olduğunu söyleyerek, “Birlikte İzmirlilere çok daha iyi hizmet vereceğiz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yeni kurulan Konak Muhtarlar Derneği’nin başkanı Zafer Çam ayrıca dernek üyelerini ağırladı. İzmir Sanat’taki buluşmada Başkan Soyer, “Sizin birlikteliğinizden o kadar çok etkileniyorum ki, gerçekten bu durumdan çok mutluyum. Her şey birlik ayrıca beraberlikle olur. Bunun en güzel örneği sizlersiniz. Bu birlikteliğiniz bize daha çok çalışma azmi veriyor. İyilikle ayrıca pozitif olarak iş yapınca, halkı yakından tanıyınca, doğru iş doğru insanlarla buluşuyor. Demokrasiyi tüm Türkiye’ye böyle yayacağız. Demokrasi 5 yılda bir oy kullanmakla, sandığa gitmekle olmuyor. O mahalleyi ayrıca sakinlerini en yakından tanıyan sizlersiniz. İyi ki varsınız. Birlikte İzmirlilere çok daha iyi hizmet vereceğiz” dedi.

Dernek çatısı altında güç birliği

49 üyelerinin olduğunu ifade eden Konak Muhtarlar Derneği Başkanı Zafer Çam ise “Konak’ta 111 mahalle muhtarıyız. Başarı yerel yönetimlerden geçiyor ayrıca birlik, beraberlik oldukça işler yürüyor. Bizim tüm amacımız gücümüzü birleştirmek, daha iyi hizmet verebilmek” diye konuştu.

Toplantıya kimler katıldı?

Toplantıya İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şükran Nurlu, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ali Kılıç, Merkez Mahalle Muhtarı Zafer Çam, Konak Mahalle Muhtarı Tamer Yıldırım, Boğaziçi Mahalle Muhtarı Yaşar Çavdan, Zeytinlik Mahalle Muhtarı Kamil Soydam, Çınarlı Mahalle Muhtarı Elmas Türkmen, Ballıkuyu Mahalle Muhtarı Sami Elmas, Çankaya Mahalle Muhtarı Neşe Şermeti, Cengiz Topel Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Dirgen, Altay Mahalle Muhtarı Ahmet Türkaslan, Faikpaşa Mahalle Muhtarı Abbas Tunç, Halkapınar Mahalle Muhtarı Mehmet Uzundal, Yeni Mahalle Muhtarı Kemal Evgi,Lale Mahalle Muhtarı Sumru Benligül, Altınordu Mahalle Muhtarı Veysi Çalhan, Aziziye Mahalle Muhtarı Özlem Kanmetin, Kubilay Mahalle Mıhtarı Ünal Kalfa, Yeşildere Mahalle Muhtarı Özkan Şen, Kocakapı Mahalle Muhtarı Hasan Albayrak ayrıca 26 Ağustos Mahalle Muhtarı Şerife Gökgör katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu