tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3698
EURO
34,9364
ALTIN
2.325,48
BIST
9.121,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Başkan Sezer Hatay’da Depremzedelerin Taleplerini Dinledi

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, dezenfeksiyon işlemlerinin koordinasyonu sağlamak için saha çalışmalarını denetlediği Hatay’da depremzedelerin taleplerini dinlemeyi de ihmal etmiyor.

Başkan Sezer Hatay’da Depremzedelerin Taleplerini Dinledi
19.02.2023 00:46
0
A+
A-

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, dezenfeksiyon işlemlerinin koordinasyonu sağlamak için saha çalışmalarını denetlediği Hatay’da depremzedelerin taleplerini dinlemeyi de ihmal etmiyor.

Gölcük Belediyesi ekipleri deprem bölgesinde yaraların sarılması için özveri ile çalışmalarını sürdürüyor. Depremin ilk gününden itibaren bölgeye çok sayıda personeli ile birlikte görev alan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, bir yandan Hatay’ın tüm ilçelerinin dezenfekte edilmesi için üstlendiği koordinasyon görevini aksatmadan sürdürürken bir yandan da depremzedelerin taleplerini dinlemeyi ihmal etmiyor.

DEPREMZEDELER TALEPLERİNİ BAŞKAN SEZER’E İLETTİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer çalışmalar kapsamında Hatay Bölge Koordinatörü Amasya Valisi Sayın Mustafa Masatlı ile birlikte; Antakya enkaz alanlarında ilaçlama, dezenfeksiyon ayrıca çöp toplama çalışmalarının koordinasyonunu sağladıktan sonra depremzedelerin taleplerini dinledi.

KOORDİNASYON İÇİN EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞILIYOR

Sahada çalışmalarını aralıksız sürdüren Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile birlikte; salgın riskini ortadan kaldırmak ayrıca hijyenin sağlanması için ilaçlama, dezenfeksiyon, çöp toplama çalışmaların sürdüğü Hatay’ın Altınözü, Yayladağı ayrıca Samandağ ilçelerini ziyaret etti. Başkan Sezer ardından araç, personel ayrıca malzeme, planlama özelinde gerekli koordinasyonu sağlanması için Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ayrıca Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’la görüşme gerçekleştirdi.

HER GÜN 1500 KİŞİYE YEMEK İKRAMI

Defne ayrıca Antakya’daki aşevinde her gün 1500 kişiye yemek ikramını sürdüren Gölcük Belediyesi ekipleri, 3 çöp kamyonu ile Samandağ’a çöplerin nakline de devam ediyor. Dezenfeksiyon çalışmalarına da destek veren Gölcük Belediyesi, Çevre Koruma ayrıca Kontrol Müdürlüğü ekipleri ile enkaz alanlarında ayrıca çadır kentlerde ilaçlama, kireçleme, dezenfeksiyon ayrıca kemirgenle mücadele çalışmasını sürdürdü. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise enkaz altında telef olan büyükbaş hayvanları çıkartıp gömerek kireçleme işlemi yaptı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu