tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Başkan Sertaslan’dan Gemlik Yeniden Projesi Vurgusu

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan vatandaşlarla ayrıca meslek gruplarıyla buluşmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte berber, kadın kuaförleri ayrıca Belediyespor velileri ile buluşan Başkan Sertaslan, bu seferde ilçede faaliyet gösteren gayrimenkul ayrıca emlak danışmanlarıyla halkla ilişkiler ofisinde kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Sertaslan’dan Gemlik Yeniden Projesi Vurgusu
03.01.2023 00:26
0
A+
A-

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan vatandaşlarla ayrıca meslek gruplarıyla buluşmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte berber, kadın kuaförleri ayrıca Belediyespor velileri ile buluşan Başkan Sertaslan, bu seferde ilçede faaliyet gösteren gayrimenkul ayrıca emlak danışmanlarıyla  halkla ilişkiler ofisinde kahvaltıda bir araya geldi.

 Gemlik’te beş mahallenin sınırları içerisinde bulunan bir alanda uygulanacak Gemlik Tekrardan projesi ile ilgili gayrimenkul danışmanlarına bilgilendirme veren Başkan Sertaslan, “İlçemizi kaderini değiştirecek bu projeyi gerçekleştirmeye yönelik adımlarımızı hızlıca atmaya ayrıca aşama kaydetmeye devam ediyoruz” dedi. Başkan Sertaslan konuşmasının sonrasında Gemlik’te bu zamana kadar gerçekleştirdiği ayrıca yapmayı planladıkları projeler hakkında konuşurken, 2023 yılının projeler yılı olacağını da belirtti.

 “Gemlik tekrardan geleceğe yatırımdır”

 Gemlik Tekrardan projesinin tüm kesimler tarafınca beğeni ile karşılandığı ve Gemlik’in çehresini değiştireceğini ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “Gemlik Tekrardan projemizin kapsadığı alandaki bina yaşları çok eski, bölgede yeşil alan ayrıca otopark alanı yok. Biz projemizde en çok bunlara önem verdik.  Türkiye’deki kentsel dönüşüm uygulamalarını önümüze koyduğumuzda bizim projemiz en iyi uygulamalar arasında olduğu Kentsel Dönüşüm Vakfı’nda aldığı en iyi uygulama projesi ödülü ile tescillenmiş oldu. Kentsel dönüşüme evet diyen vatandaşlarımızı mümkün olduğu kadar aynı lokasyonda ayrıca sadece %20 kırım ile yeni bir ev sahibi olması için çaba gösteriyoruz. Beş mahallemizde yaklaşık 24,5 hektar alanı kapsayacak bu projemizi devletimizin ayrıca belediyemizin sırtına ekstra yük bindirmeden yapacağız.” dedi.

 “2023 projeler yılı olacak”

 Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, görev süresi boyunca hastalık ayrıca ekonomik kriz gibi ülkemizi derinden etkileyen çok sayıda sıkıntıyla karşı karşıya geldiklerini belirtirken, “Görev süremizin henüz daha ilk yılı dolmadan tüm dünyayı derinden etkileyen Covid – 19 hastalığıyla ayrıca bunun sonrasında ekonomik dalgalanmalarla mücadele etmek zorunda kaldık. Demir ayrıca beton fiyatları neredeyse %100’den fazla zamlandı. Biz, Gemliklilerin bir kuruşunu boş yere harcamadan ekonomik sıkıntılardan belediyemizi en az etkilenir hale getirdik. 2023 yılı ise sürdürdüğümüz ve  temelini atacağımız çok sayıda projelerimizi açtığımız yıl olacak” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex