tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3107
EURO
35,0595
ALTIN
2.279,50
BIST
8.971,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Başkan Selvitopu: Projelerimiz son hızla ilerliyor

Karabağlar Belediye Meclisi ağustos ayı toplantısı yapıldı. Karabağlar Belediye Meclisi’nin ağustos ayı toplantısı, belediye ana hizmet …

Başkan Selvitopu: Projelerimiz son hızla ilerliyor
01.08.2022 21:36
0
A+
A-

Karabağlar Belediye Meclisi ağustos ayı toplantısı yapıldı.

Karabağlar Belediye Meclisi’nin ağustos ayı toplantısı, belediye ana hizmet binasındaki meclis salonunda gerçekleştirildi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun yönettiği toplantıya, CHP İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Şeyhmuz Gültekin, MHP’nin İlçe Başkanı Latif Alaboğa ayrıca ilçe yöneticileri Sinan Turan, Oktay Çamurlu, İbrahim Karadağ, Uğur Durmaz, Saadet Partisi İlçe Başkanı Eymen Ünalan ayrıca ilçe yöneticileri Necati Tağaç’la Şener Uzun da katıldı.

Toplantının açılışında belediye çalışmalarıyla ilgili meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Selvitopu, Karabağlar Belediyesi projeleri ayrıca çalışmalarının son hızla sürdüğünü söyledi. Başta Fen İşleri, Park ayrıca Bahçeler, Temizlik İşleri müdürlükleri çalışanları olmak üzere tüm ekiplerin sahada olduğunu belirten Başkan Selvitopu, “Özellikle asfaltlamaya yoğun şekilde devam ediyoruz. Sadece temmuz ayında 1500 ton asfalt, tekniğine uygun şekilde serildi. Asfaltlarımız hem bu yıl, hem de gelecek yıl sezonu içinde yoğun şekilde sürecek” dedi.

Atatürk Gençlik Merkezi ayrıca Çalıkuşu…

Atatürk Gençlik Merkezi yapımının son hızla sürdüğünü vurgulayan Başkan Selvitopu, “Gençlerimizin, çocuklarımızın yararlanacağı bu örnek tesisi, Cumhuriyetimizin 100. yılında, yani 2023’te mutlaka hizmete açmak istiyoruz. Bunun için üzerimize düşen herşeyi yapacağız” diye konuştu.

Başkan Selvitopu, yine yapımı devam eden Çalıkuşu Semt Merkezi’ni de gelecek yıl hizmete açmak istediklerini söyledi.

Bodrum katı otopark, üstü modern pazaryeri olacak Yeşilyurt Pazaryeri’nin önümüzdeki günlerde ihale edileceğini belirten Başkan Selvitopu, aynı bölgedeki Yeşilyurt Futbol Sahası’na yeni tribün kazandırılacağını vurguladı.

Başkan Selvitopu, Kavacık Meydan Projesi’nde sona gelindiğini bildirerek, şunları söyledi:

“Meydan düzenlemesi tamamlandı. Şu anda kahvehanelerin pergoleleri yapılıyor. Bu çalışmalar 10 güne kadar bitecek. Bina cephe düzenlemeleri de tamamlandığında, Kavacık şık bir meydana kavuşmuş olacak. Önümüzdeki yıllarda da, üniversitenin hazırladığı proje doğrultusunda sokaklarda iyileştirme çalışmaları yapacağız. Ve Etüt Proje Müdürlüğümüz, Kavacık koruma planlarını hazırlıyor.”

Başkan Selvitopu, öğrencilere ücretsiz eğitim verilen Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nin LGS başarısına da dikkat çekerek, “Öğrencilerimiz lise yerleştirmelerinde yüzde 98.5’luk başarı elde etti. Bu oran bizleri çok mutlu etti. Umarım benzer sonuçları YKS yerleştirme sonuçlarında da elde ederiz” diye konuştu.

Doğalgaz konusu…

Toplantıda, doğalgaz konusu da görüşüldü. Başkan Selvitopu, İZSU, Gediz Elektrik, Türk Telekom gibi kurumların yaptığı hizmetler gibi, İzmirgaz’ın da Karabağlar’ın tüm mahallelerine doğalgaz götürebileceğini, bunun önünde hiçbir engel bulunmadığını söyledi. Karabağlar Belediyesi’nin böyle bir proje geldiğinde her türlü desteği vereceğini vurgulayan Başkan Selvitopu, “Belediyeden doğalgaz getirilmesi için kazı istendiğinde tabi ki üzerimize düşeni yaparız. Ama belediye başkanları, belediye meclisleri, özel bir şirket konumundaki İzmirgaz’ın zararının karşılanması yönünde bir taahhüt veremez. Bu hangi yasaya, mevzuata göre isteniyor, anlamakta güçlük çekiyorum. Bu konu lütfen suistimal edilmesin” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu