tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Başkan Sarıkurt, Nijer Heyetini Ağırladı

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Uluslararası Afrika Yatırımcıları Derneği yöneticileri ile Nijer heyetini Çorlu’da ağırladı …

Başkan Sarıkurt, Nijer Heyetini Ağırladı
13.10.2022 15:00
0
A+
A-

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Uluslararası Afrika Yatırımcıları Derneği yöneticileri ile Nijer heyetini Çorlu’da ağırladı.

Uluslararası Afrika Yatırımcıları Derneği (AİC) kurucu Genel Başkanı Osman Gümüşkaya ile dernek yöneticileri, beraberinde belediye başkanları, kadın kooperatifleri, kadın birliklerinin temsilcileri ile iş insanlarının da aralarında bulunduğu Nijer heyeti çeşitli temaslarda bulunmak üzere Çorlu’ya geldi.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Afrika Yatırımcıları Derneği Başkanı Sn. Osman Gümüşkaya öncülüğünde, ülkemizin modern tarım teknikleri ile üretimini gözlemlemek ayrıca Türk yatırımcılarla buluşmak üzere Çorlu’muza gelen Nijer heyetini belediyemizde ayrıca üretim tesislerimizde, ardından bölgede tarım teknolojisi alanında ihracat yapan firmalarımızda misafir ettik.

Belediye başkanları, kadın kooperatifleri, kadın birliklerinin temsilcileri ile iş insanlarından oluşan heyet kentimizde bulunan sanayi ayrıca tarım alanında faaliyet gösteren üretim tesislerini ziyaret ederek burada üretilen aletleri ayrıca üretim aşamalarını inceleme fırsatı buldu.

Heyet daha sonra belediyemiz üretim tesislerini de ziyaret ederken ekiplerimizden üretilen ürünler ile yürütülen çalışmalarımız hakkında bilgilendirmeler aldı. Park ayrıca Bahçeler Müdürlüğümüz bünyesinde bitkisel üretim faaliyetlerimiz ile ilgili olarak incelemelerde bulunan heyet yürütülen çalışmaları yerinde görme fırsatı da buldu.

Tesislerimizdeki incelemelerin ardından belediye binamızda misafir ettiğimiz heyete projelerimiz ayrıca çalışmalarımız hakkında bir sunum gerçekleştirdik. Kendilerini kentimizde ayrıca ülkemizde ağırlamaktan dolayı sevinç duyduk. Umarım bu temaslar sonunda iki ülke ayrıca kentler arasında ekonomik iş birliği fırsatları yakalanır.” dedi.

Başkan Sarıkurt, ziyaretlerin sonunda Uluslararası Afrika Yatırımcıları Derneği (AİC) kurucu Genel Başkanı Osman Gümüşkaya ayrıca Nijer heyeti onuruna düzenlediği yemek programında misafirleri ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu