tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3724
EURO
34,9981
ALTIN
2.325,89
BIST
9.095,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Başkan Sandıkçı: “İlçemizin her noktasını kapsamlı bir şekilde temizliyoruz”

Canik Belediyesi, temizlik çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Başkan Sandıkçı: “İlçemizin her noktasını kapsamlı bir şekilde temizliyoruz”
28.12.2022 00:35
0
A+
A-

Canik Belediyesi, temizlik çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Canik Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe halkının sağlıklı ayrıca hijyenik bir şekilde yaşam sürmeleri için temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçede bulunan tüm cadde ayrıca sokaklarda düzenli olarak temizlik, ot biçme ayrıca yıkama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulanan ağaçlarda mevsimsel budama ayrıca bakım çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

 

Cadde ayrıca Sokaklar Özenle Temizleniyor

İlçede temizlik çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde vatandaşlarımızın hijyenik ayrıca sağlıklı bir yaşam sürmeleri adına temizlik çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle tüm cadde ayrıca sokaklarımızı özenle temizliyor, yıkama ayrıca ot biçme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çöp konteynerlerinin bakım, onarım ayrıca yenileme işlemlerini periyodik olarak gerçekleştiriyoruz. İlçemizin her noktasını kapsamlı bir şekilde temizliyoruz” dedi.

 

Ağaçların Bakımı Gerçekleşiyor                                                          

İlçede bulunan ağaçların sağlıklı gelişimi için budama çalışmalarının kontrollü bir şekilde devam ettiğini söyleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde bulunan ağaçların sağlıklı bir şekilde gelişimi için mevsimsel budama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kontrollü bir şekilde gerçekleştirdiğimiz mevsimsel budama ayrıca bakım çalışmalarımızla ağaçlarda oluşabilecek hastalık riskinin önüne geçiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu