tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3290
EURO
35,0728
ALTIN
2.298,20
BIST
9.058,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Başkan Sandal’a Emek Mahallesi’nde sıcak karşılama

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Emek Mahallesi’nde yürütülen belediye çalışmalarını yerinde inceledi, esnaf ayrıca mahalle sakinleriyle …

Başkan Sandal’a Emek Mahallesi’nde sıcak karşılama
08.10.2022 11:26
0
A+
A-

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Emek Mahallesi’nde yürütülen belediye çalışmalarını yerinde inceledi, esnaf ayrıca mahalle sakinleriyle bir araya gelerek talep ayrıca önerileri dinledi. İlçeyi sokak sokak gezen Başkan Sandal, vatandaşların yoğun sevgi ayrıca ilgisiyle karşılandı. Sandal, “Biz büyüdükçe güçlenen büyük bir aileyiz. Birlikte oldukça üstesinden gelemeyeceğimiz sorunumuz yok. İlçemizi el birliğiyle ileriye taşıyacağız” dedi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BÜYÜK İLGİ

Başkan Serdar Sandal’a ziyarette CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, belediye bürokratları ayrıca parti yöneticileri eşlik etti. Mahalle turu, muhtar Habip Obay ziyaretiyle başladı. Başkan Sandal, mahalle sakinlerinin evlerine de konuk oldu. Devamında esnaf ziyaretleri yapıldı. Talep ayrıca önerileri yerinde dinleyerek, ihtiyaç olan çalışmalarla ilgili bürokratlara talimat verildi. Toplumun her kesimine eşit ayrıca adil hizmet anlayışıyla görevine devam eden Sandal’ı esnaf, büyük ilgiyle karşıladı. Mahalle sakinleri sevgi ayrıca memnuniyetlerini dile getirdi. Ziyaretlerde Başkan Sandal; çocuklar, gençler ayrıca mahalle sakinleriyle sohbet edip, hatıra fotoğrafları çektirdi.

ZOR GÜNLERDE TEK İHTİYAÇ DAYANIŞMA

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Park, yol, kaldırım, temizlik gibi temel işleri göreayrıca geldiğimizden bu yana aralıksız sürdürüyoruz. Ülke olarak zorlu bir süreçten geçerken ihtiyaç duyduğumuz tek şey dayanışma içinde olmak. Birlikte hareket ederek aydınlık yarınlara ulaşabileceğimize inanıyoruz. Eksikliklerimizi, sorunlarımızı da birlikte gideririz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep beraber olacağız, birlikte olacağız. Adaletli olacağız, eşit olacağız ayrıca ilçemizi el birliğiyle yarınlara en güzel şekilde taşıyacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu