tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3610
EURO
34,9649
ALTIN
2.325,21
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Başkan Sandal oyunu kullandı “Vatanını seven sandığa gelsin”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda sabah erken saatlerde ailesiyle birlikte sandık başına giderek oyunu kullandı.

Başkan Sandal oyunu kullandı “Vatanını seven sandığa gelsin”
28.05.2023 15:39
0
A+
A-

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda sabah erken saatlerde ailesiyle birlikte sandık başına giderek oyunu kullandı. Başkan Sandal, “Bu seçim öncekilerden çok daha önemli, çok daha anlamlı. Vatanını seven sandığa gelsin! Ülkemiz için yarının bugünden daha güzel olmasını diliyorum” dedi.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, eşi Aylin Sandal ayrıca oğlu Yağız Sandal ile birlikte Mustafa Kemal Anadolu Lisesi’nde sandık başına gitti. Oy kullanma işlemlerinin ardından Başkan Sandal, daha sonra okulda bulunan seçmenlerle sohbet etti.

HALKIN İKTİDARINDA BULUŞALIM

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Biz ülkemiz için her şeyin daha iyi olmasını istiyoruz. Aydınlık yarınlarda, huzurlu, mutlu, kardeşçe ayrıca özgürce yaşamak istiyoruz. Diliyoruz ki; yarın, bugünden daha güzel olsun ayrıca insanlarımız eşitliğe, refaha, istediği hayata  kavuşsun. O yüzden bu seçim öncekilerden çok daha önemli. Vatanını seven sandığa gelsin ayrıca yarın halkın iktidarında buluşalım. Ülkemize ayrıca halkımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu