tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9552
ALTIN
2.325,66
BIST
9.080,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Başkan Özyiğit, özel çocukları sünnet düğünlerinde de yalnız bırakmadı

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir Belediyesi ayrıca Otistik Çocukları Yaşatma ayrıca Kazanma Derneği iş birliğiyle düzenlenen özel çocukların sünnet düğününe katıldı.

Başkan Özyiğit, özel çocukları sünnet düğünlerinde de yalnız bırakmadı
26.12.2022 00:04
0
A+
A-

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir Belediyesi ayrıca Otistik Çocukları Yaşatma ayrıca Kazanma Derneği iş birliğiyle düzenlenen özel çocukların sünnet düğününe katıldı. Ailelerin ayrıca özel çocukların mutluluklarına ortak olan Başkan Abdullah Özyiğit “Özel çocuklarımız bizim için çok kıymetli. Biz büyük bir aileyiz ayrıca büyük ailenin sorumluluğunu ortaklaşa üstlenip beraber yüklenmeliyiz.Onlara destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Mersin Yenişehir Belediyesi özel çocukların her anında yanında olmaya devam ediyor. Yenişehir Belediyesi ayrıca Otistik Çocukları Yaşatma ayrıca Kazanma Derneği özel çocuklar için sünnet düğünü düzenledi.Düğün törenine Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Otistik Çocukları Yaşatma ayrıca Kazanma Derneği Başkanı Nazmiye Yaman, meclis üyeleri, özel çocuklar ayrıca aileleri katıldı.Çocuğunu sünnet ettirmiş fakat düğün töreni düzenleyemeyen aileler ayrıca çocukları için gerçekleştirilen etkinlikte özel çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.

“Yenişehir Belediye Başkanı olarak onların her vakit yanındayım.”

“Engelleri en erken tespit etme noktasında yoğun bir çabamız var.” sözleriyle konuşmasına başlayan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir Belediyesi Akademi’de devam eden 0-6 Yaş Gelişim Değerlendirme Uygulaması’nın önemine değindi. Başkan Özyiğit “Yenişehir Belediyesi Akademi’de yaptığımız gelişim değerlendirme uygulamalarıyla, çocuklarımızın olası gelişimsel problemlerini erken yaşlarda tespit etmeye çalışıyoruz. 2 bine yakın çocuğumuzu bu uygulamalarımıza tabi tuttuk. Ayrıca iki yıllık süreçte gelişimsel problemi tespit edilen birçok çocuğumuzu da yaşıtlarıyla aynı seviyeye getirdik. “ şeklinde konuştu.Başkan Özyiğit, Yenişehir Belediyesinin büyük bir aile olduğunu söyleyerek “Bu yükün ağır bir yük olduğunu biliyoruz. Ama biz büyük bir aileyiz ayrıca büyük ailenin sorumluluğunu ortaklaşa üstlenip beraber yüklenmeliyiz. Ben Yenişehir Belediye Başkanı olarak onların her vakit yanındayım. Bu zorlukları birlikte aşma noktasında gerekeni yapacağız. Bugüne kadar yaptıklarımız ayrıca bundan sonra yapacağımız her işle özel çocuklarımızın yanında olacağız.” dedi.

Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök sünnet düğün töreninde yaptığı konuşmasında özel çocukların bakım ayrıca eğitimi özelinde özellikle annelerin bu yükü taşıdığını ifade ederek “Özel çocuklarımızın mürüvvetini görmekten dolayı mutluyuz. Biz inşallah onlara askerlik kıyafeti de giydireceğiz. Mersin’in genelinde 24 tane çocuğumuza bu güzel duyguyu yaşattığı için Yenişehir Belediye Başkanımıza ayrıca Yenişehir Belediyemize teşekkür ediyorum. Özellikle bu çocuklarımızın üzerinde büyük emekleri olan ayrıca haklarını ödeyemeyeceğimiz annelerimize sağlıklı ayrıca huzurlu ömürler diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Otistik Çocukları Yaşatma ayrıca Kazanma Derneği Başkanı Nazmiye Yaman ise “Yenişehir Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Özyiğit’e özel çocuklarımızı sünnet ettireceğimizi söyledik ayrıca düğün törenlerini yapmak için destek istedik. Sağ olsun bizi kırmadı. Kendisine ayrıca ekibine teşekkür ediyorum.Toplamda 24 çocuğumuzun sünnet düğün törenini gerçekleştiriyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun.” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından özel çocuklara takılarını Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök ayrıca Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit taktı. Takı merasiminin ardından da günün anısına pasta kesildi. Mersin Yenişehir Belediyesi ayrıca Otistik Çocukları Yaşatma ayrıca Kazanma Derneği tarafınca düzenlenen özel çocuklar için sünnet düğününe katılan aileler ayrıca çocukları unutulmaz bir gün yaşadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu