tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Başkan Özdemir, Sarıyerlilerin evine konuk oldu

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, AK Parti İstanbul İl Başkanlığının “Yüz Yüze 100 Gün’’ projesi çerçevesinde Sarıyer’e konuk oldu …

Başkan Özdemir, Sarıyerlilerin evine konuk oldu
10.08.2022 16:06
0
A+
A-

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, AK Parti İstanbul İl Başkanlığının “Yüz Yüze 100 Gün’’ projesi çerçevesinde Sarıyer’e konuk oldu. Yeni doğan bebekleri ayrıca yaşlıları evinde ziyaret eden Özdemir, esnaf ayrıca vatandaşlarla da sokakta sohbet etti.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığının başlatmış olduğu “Yüz Yüze 100 Gün’’ projesi çerçevesinde AK Partili ilçe belediye başkanları Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda bir araya geldi. Programa İstanbul’daki AK Partili en genç başkan olan Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir de katıldı.

AK Parti belediyelerine yüzde 80 zam müjdesi

Programda konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe “Belediye şirketlerimizde çalışan işçilerin 1 Temmuz 2022’den geçerli olmak üzere 30 Haziran 2022’deki ücretlerine yönetim kurulu kararıyla yüzde 80 oranında zam yapılması kararlaştırıldı” açıklamasında bulundu. İlçe binasındaki toplantının ardından belediye başkanları farklı mahallelerde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yeni doğan bebekleri ayrıca yaşlıları evinde ziyaret etti

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir de Emirgan ayrıca Reşitpaşa mahallelerini dolaştı. Özdemir sokakta karşılaştığı mahalle sakinleriyle selamlaşıp hal hatır sordu. Esnafa da uğrayan Özdemir, sohbet edip onların istek ayrıca önerilerini not aldı. Her gittiği yerde ilgiyle karşılanan Özdemir, yeni doğan bebekleri evlerinde ziyaret etti. Aileleri tebrik eden Özdemir, Yiğit Talha ayrıca Uraz Ege isimli bebekler için de mutlu ayrıca sağlıklı bir yaşam dileğinde bulundu. Özdemir, evine misafir olduğu 87 yaşındaki Hamit amcanın hayır duasını aldı. Ahmet Celalettin Paşa Camii’ne giden Özdemir, burada su basan yerlerde incelemelerde bulundu.

2023 Türkiye’si hedeflerimizi anlattık

Konukseverliğinden dolayı Sarıyer halkına teşekkür eden Özdemir, “İstanbul’da gönüllere sefer düzenlemeye ayrıca burada yaşayanların sesine kulak vermeye devam ediyoruz. Vatandaşlarla uzaktan değil yüz yüze organik iletişim kuruyoruz. Bugün de Sarıyerli hemşehrilerimizle bizi güler yüz ayrıca büyük bir ilgiyle karşıladılar. Çocuğundan yaşlısına kadar toplumun her kesimiyle sohbet ettik. Onları dinledik sonra da 20 yıllık gurur tablosu olan çalışmalarımızı baz alarak 2023 Türkiye’si hedeflerimizi anlattık. Ziyaretlerimiz çok bereketli geçtiğine inanıyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex