tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3212
EURO
35,0652
ALTIN
2.306,86
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Başkan Özdemir, Maltepelilerle buluştu

Özdemir: Vatandaşın düşünceleri bizlere yol haritası oluşturacak “Yüz yüze 100 gün” programı kapsamında Maltepe’de sahaya inen Bağcılar …

Başkan Özdemir, Maltepelilerle buluştu
06.08.2022 20:06
0
A+
A-

Özdemir: Vatandaşın düşünceleri bizlere yol haritası oluşturacak

“Yüz yüze 100 gün” programı kapsamında Maltepe’de sahaya inen Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Feyzullah Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşla sohbet edip fikir alışverişi yaptıklarını söyleyen Özdemir, “Halkımızın düşünceleri bizim için çok önemli. Onların görüş ayrıca düşünceleri daha güzel yarınlar için bizlere yol haritası oluşturacak” dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafınca başlatılan “Yüz yüze 100 Gün” projesi tüm hızıyla devam ediyor. “Gönüllere sefer” olarak da tanımlanan projenin bugünkü adresi Maltepe ilçesi oldu. AK Partili belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin öncülüğünde Maltepe’de bir araya geldi.

AK Parti her vakit milletiyle beraber

Maltepe İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantıda konuşan Kabaktepe, “Çare ayrıca çözüm peşinde ömür tüketmeyi gaye edinen belediye başkanlarımızla buradayız. Vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz ayrıca onları dinleyeceğiz. AK Partimiz her vakit milletiyle beraberdir. İnşallah 2023’te de milletimizin desteğiyle hizmete devam edeceğiz. Buna inanıyoruz” dedi. Toplantının ardından sahaya çıkan AK Partili isimler, kendileri için belirlenen mahalleleri dolaştı. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir de Feyzullah Mahallesi’nde sokak sokak dolaşıp ilçe sakinleriyle sohbet etti. Özdemir, emeklisinden öğrencisine gençlerinden kadınlara kadar her kesimi dinleyip notlar aldı. Maltepeliler, ilk kez tanışma fırsatı buldukları Özdemir’in genç, dinamik ayrıca güler yüzlü olmasının kendilerine güven verdiğini söyledi. Esnafı da ziyaret eden Özdemir, onların isteklerini dinledi.

Fikir alışverişi yaptık

Vatandaşların ilgisinden memnun kaldıklarını söyleyen Özdemir, “Çok güzel bir gün geçirdik. Her yaş grubundan vatandaşlarla sohbet edip fikir alışverişi yaptık. Halkımızın düşünceleri bizim için çok önemli. Onların görüş ayrıca düşünceleri daha güzel yarınlar için bizlere yol haritası oluşturacak. Maltepe’nin yeni dönemde AK Parti belediyeciliğini tercih edeceğini gördük” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu