tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Başkan Oran, Sevgiyle Tüm Engelleri aşıyoruz

Çeşme Belediyesi’nden özel gereksinimli bireylere özel projeler Sosyal Belediyecilik anlayışıyla toplumun her kesiminden vatandaşlara dokunan …

Başkan Oran, Sevgiyle Tüm Engelleri aşıyoruz
24.10.2022 13:41
0
A+
A-

Çeşme Belediyesi’nden özel gereksinimli bireylere özel projeler

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla toplumun her kesiminden vatandaşlara dokunan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran’ın özel gereksinimli bireyler için hayata geçirdiği projeler büyük beğeni topluyor.

Çeşme Belediyesi özel gereksinimli bireylerin yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla özel gereksinimli bireylere yönelik yardım ayrıca destek hizmetlerini güçlendirmek, bireylerin toplumsal hayata katılımını arttırmak için birçok projeyi hayata geçiriyor.

Özel hizmet masasından, özel plaj girişine kadar hayatın her alanında özel bireyleri düşünen Çeşme Belediyesi, Sağlık Kurulu Raporu yenileme sürecinde Ulaşım ayrıca Refakat desteği, Berber Hizmeti Desteği, Engelsiz Yaz Spor Okulları, Doğum Günü Etkinliği ayrıca Yaz Açık Hava Konserlerine katılım desteğine kadar birçok hizmet sunuyor. Aynı zamanda protokolü hazırlanan 16 yaş üstü down sendromlu ayrıca hafif düzey otizmli bireylerin iş istihdamı çalışması yapılıyor.

Sosyal hizmetler alanında yaptığı çalışmalara her gün bir yenisini ekleyen Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Çocuklarımızın topluma kazandırabilmek ayrıca yüzlerini gülümsetebilmek için her vakit yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Özel günlerinde bir araya geliyoruz. Onları spor ile tanıştırdık ayrıca engelsiz yaz spor Okulları kışın da devam edecek. Sevgiyle tüm engelleri aşıyoruz, biz birlikte güzeliz” dedi.

Hizmetlerden faydalanmak isteyen vatandaşlar 0232 750 0 750 No’lu numaradan 724’ü tuşlayarak ulaşabilecekler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu